Wordt ook een van onze Cadeau experts

Jij bent gek van cadeaus, net als ik! Als jij een cadeau moet geven weet de ontvanger al dat er iets heel unieks aan zit te komen. Jij zit vol met goede cadeau-ideeën en dat wil je met iedereen delen. Dat kan! Jij kunt namelijk één van onze Cadeau Experts worden.

Ik ben Martine van 123cadeauidee.nl en op mijn website deel ik mijn beste cadeautips voor verjaardagen, jubilea en alle andere gelegenheden die ik zelf vier. Maar er zijn nog zoveel meer speciale momenten! Daarom breid ik ons team uit met nieuwe Cadeau Experts.

Als gastblogger maak jij met jouw creatieve ideeën, persoonlijke verhalen en handige tips 123cadeauidee.nl nog leuker! Herken jij je hierin? Lees dan snel verder om je aan te melden.

Hoe word je een Cadeau Expert op 123cadeauidee.nl

123cadeauidee.nl zoekt altijd experts in het vinden van het perfecte cadeau; met enthousiasme en expertise. Als je enthousiast bent over het delen van unieke cadeau-ideeën, het reviewen van producten of het ontdekken van de laatste trends in geschenken, dan is dit zeker iets voor jou.

Voordelen voor onze Cadeau Experts:

  1. Eigen profielpagina: Elke Cadeau Expert krijgt een persoonlijk profiel bij elke blogpost, waar je uitgebreid kunt linken naar je eigen social media kanalen, website of webshop. Dit is een mooie manier om jouw eigen merk of bedrijf in de schijnwerpers te zetten.
  2. Cadeautjes: Wie houdt er niet van cadeautjes? Als gastblogger krijg je bij ons iedere maand een cadeautje! Soms om ook een review van te maken; leuk is het in ieder geval!
  3. Reviews: Regelmatig krijg ik producten toegestuurd voor een review, en daarbij roep ik graag de hulp in van onze gastbloggers. Dit biedt je de unieke kans om nieuwe producten te ontdekken en je eerlijke mening te delen met onze lezers.
  4. Gezellige 123cadeauidee Lunch: En niet te vergeten, de 123cadeauidee lunch: twee keer per jaar organiseren we een speciale lunch voor alle actieve bloggers die in de laatste zes maanden minstens zes artikelen hebben geschreven. Een gezellig moment om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen!

Klaar om te starten?

Denk jij nu: Ja! Dit ben ik en ik wil Cadeau Expert worden! Stuur dan een mail naar info@123cadeauidee.nl en vertel mij waarom jij écht niet mag ontbreken tussen de Cadeau Experts.