in

Afscheidscadeau emigreren: zo vergeten ze je nooit!

de leukste ideeën!

Afscheidskado emigreren

Dat is wel even slikken, als je beste vrienden of familie verteld hebben dat ze gaan emigreren! Natuurlijk ben je blij voor hem/haar, maar een beetje dubbel is het waarschijnlijk wel. Gelukkig is er internet, videobellen en op deze manier heb je ook direct een mooi logeeradresje in het buitenland. En je hebt een mooi excuus om een heel leuk afscheidskado emigreren te geven!

Voorspoed en geluk

Het is erg spannend als iemand naar de andere kant van de wereld vertrekt om daar een leven op te bouwen. Een beetje geluk kan nooit kwaad. Geef iemand wat extra geluk, met een mooi geluksmuntje. De geluksmunt “Goede Reis’ is erg van toepassing, maar ze hebben verschillende teksten waar jij zeker iemand mee kan verrassen.

Zodat je mij niet vergeet

De beste manier om in the picture te blijven is, natuurlijk, door een leuk kado met jouw eigen foto te geven! Heb je veel leuke foto’s van degene die gaat emigreren? Geef hem dan een grappige deurmat met foto kado. Dit is zo origineel: we durven bijna wel te wedden dat niemand anders dit kado geeft. Kies je favoriete foto uit, bedenk er een leuk tekst bij en klaar is je deurmat. Zo denkt je vriend vaak aan je als hij zijn huis instapt. Andere leuke cadeaus zodat je in iemand herinnering blijft, zijn een leuk fotoboek of eigenlijk alle cadeaus die je met jouw eigen foto kunt personaliseren.

Echt Nederlands

Een passend afscheidscadeau; dat is nog best lastig! Als iemand gaat emigreren ga je natuurlijk op zoek naar een leuk kado wat de ontvanger aan jou doet denken. Hartstikke leuk en lekker Nederlands is dit oer-Hollandse kaasschaaf. Een beter cadeau kan de emigrant zich niet wensen!

Delfts Blauw

Delfts Blauwe cadeaus scoren natuurlijk altijd goed! Wat dacht je van een Delfts Blauw blik met dropjes er in of met speculaas? Het blik is niet alleen Nederlands; de inhoud ook!

Terugdenken aan Nederland

Emigreren is natuurlijk hartstikke spannend; maar er zijn vast ook momenten dat ze met weemoed aan ons koude kikkerland Nederland zullen denken. En daar kun jij met jouw geschenk een handje mee helpen!

  • Een mooi boek met alle gewoonten van Nederland. Voor het geval ze het vergeten! Bekijk het boek hier.
  • Er zijn trouwens genoeg boeken over Nederland, dus eigenlijk is er keuze genoeg. Onze eigen favoriet is dit boek; bekijk het hier.
  • De Nederlandse vlag mag natuurlijk niet ontbreken in het huis van het emigreerde gezin! Je kunt kiezen voor een muismat, een bescheiden bureau formaat of gewoon een heerlijk grote Nederlandse vlag!

Voor de kinderen

Als er ook kinderen kinderen zijn die mee gaan, dan verras je de kinderen natuurlijk ook!

  • Jip en Janneke door Nederland  is een leuk voorleesboek zijn de leukste typisch Nederlandse verhalen over Jip & Janneke verzameld. Leuk om voor te lezen aan kinderen; zo krijgen ze ook de Nederlandse cultuur mee. Bekijk het boek hier!
  • Voor kinderen die alweer wat ouder zijn is dit boek van Arend van Dam een echte must! Er worden 50 verhalen van de geschiedenis verteld; op een hele leuke en leerzame manier. Ook geweldig om te lezen als je gewoon in Nederland blijft wonen. Meer informatie vind je hier.

Nog meer cadeautips

 

 

Verjaardag op school

Verjaardag vieren op school

bijgeloof cadeau 150x150 - Bijgeloof kado

Bijgeloof kado