in

Vaar mee de lente in, met de blogboot

Met de blogboot

De eerste bloesems zitten aan de bomen; de zon laat zich steeds vaker zien. Het zijn tekens dat de lente in aantocht is! Een mooi moment voor een nieuwe blogboot in Amsterdam, dit keer met “Groen buiten” als thema.

Een nieuwe route in Amsterdam

Zoals altijd bepaalt Starboard Boats de route van de boottocht in Amsterdam ; dit keer langs de historische Herengracht, het iconische Amstel Hotel en culturele hotspots zoals de Stopera en Nemo. Langs vele bekende bezienswaardigheden, maar ook langs de minder bereisde paden van Amsterdam en zelfs een passage door Artis. Schipper Simon vertelde verhalen en leuke weetjes over de stad, wat ik altijd erg fijn vind.

met de blogboot mee

Innovatie in de tuin met Gloria

Een van de merken tijdens deze blogboot was Gloria, een merk dat bekendstaat om duurzame en innovatieve producten voor tuinonderhoud. Ze bieden van alles, van moderne elektrische gereedschappen tot handige drukspuiten. Gloria richt zich op het vereenvoudigen van tuinwerkzaamheden, met aandacht voor het milieu. Tijdens de vaart werden de wat grotere tuingereedschappen getoond, zoals de MultiBrush, de Weedbrush voegenreiniger en de FineCut gras- en kantenmaaier. Dat zijn toch prachtige tools om het voorjaar goed mee te beginnen! Helemaal leuk: tijdens de vaart werd gedemonstreerd hoe je zelf een heerlijke roomspray maakt, die je weer kunt gebruiken met de plantenspuit van Gloria!

blogboot3

De Biesboschlinie

De Biesboschlinie is een plaats van rust en ruimte, naast indrukwekkende forten en vestingen, allen omhuld met die bekende Brabantse gastvrijheid. Dit gebied strekt zich uit over de provinciegrenzen van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland, met als kloppend hart het stadje Woudrichem, dat omgeven wordt door rivieren en zo bijna een eiland vormt. In de Biesboschlinie vind je ook het zuidelijke deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, beroemd om zijn Unesco Werelderfgoedstatus. Met maar liefst vier forten, twee inundatiesluizen, tientallen kazematten en de vestingstad Woudrichem valt er genoeg te ontdekken. De regio biedt prachtige wandelroutes die je langs dit rijke erfgoed en de adembenemende omgeving leiden. We kregen enkele routeboekjes mee om een keuze te maken uit al die prachtige tochten. En ook leuk: pannenkoekenmeel rechtstreeks van Korenmolen Nooit Gedagt in Woudrichem. Dat belooft heerlijk te worden!

No Sweat

Om bij het thema van aangename geuren te blijven: ook het merk ConfidenceForAll kwam aan bod met hun antizweetshirts. Een elegante oplossing tegen zweetvlekken, zonder in te leveren op stijl. En dat is wel zo prettig! Hoe werkt het? In het shirt is een ingenaaide sweatproof pad verwerkt, wat perfect functioneert. Je zult nooit meer last hebben van zweetplekken. Een van onze Cadeau Experts gaat het uittesten!

Happy Towels

Op zoek naar een grote, lichte hamamdoek die bovendien veel vocht opneemt? Ik hoef niet verder te zoeken; Happy Towels heeft het!! Ze dragen op een positieve manier bij aan zowel het milieu als de maatschappij. Hun hamamdoeken zijn niet alleen een kleurrijke toevoeging aan mijn strandtas, maar vertellen ook een belangrijk verhaal over duurzaamheid.

Happy Towels heeft besloten om het traditionele katoen in hun doeken te vervangen door bamboe en voor de nieuwste modellen zelfs door TENCEL™ Lyocell, een materiaal dat bekendstaat om zijn milieuvriendelijkheid en dat extra zacht aanvoelt. TENCEL™ Lyocell wordt zelfs bekroond met een EU Ecolabel, omdat het aan strenge milieunormen voldoet. Hiermee beweert Happy Towels dat hun hamamdoeken tot de meest duurzame ter wereld behoren.

De rondvaart met de Blogboot “Groen Buiten” was wederom een inspirerende combinatie van avontuur, ontdekking en duurzaamheid. Marstyle, bedankt!

 

Leave a Reply

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

136758

Je eigen boek laten drukken: het ultieme cadeau

Ryan vertelt over zijn ervaring met de game Princess Peach Showtime

Review: Princess Peach: showtime