in

Je eigen boek laten drukken: het ultieme cadeau

136758

Ben je voor een persoon aan het nadenken over een cadeau, maar weet je nog niet zo goed wat je moet geven? Dan kun je eens overwegen om je eigen boek te laten drukken. Met een eigen boek kun je namelijk een persoonlijk verhaal delen, of terugkijken op leuke momenten. Waarom het drukken van een eigen boek het ultieme cadeau is, staat hieronder voor je op een rij.

1. Voor veel gelegenheden

Een eigen boek samenstellen kan voor veel gelegenheden. Stel je voor: je bent net getrouwd, dan wil je natuurlijk nog zo veel mogelijk terugkijken op deze prachtige dag. In dat geval kun je een boek laten drukken waarin de mooiste momenten van de bruiloft terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de emoties die loskwamen bij de mensen, het feest en natuurlijk het omdoen van de ringen. Dit boek kun je vervolgens cadeau geven aan jouw partner. Een boek laten drukken kan natuurlijk ook allerlei andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan een kinderboek, dat leuk is om te geven aan iemand die net is bevallen. Ook kun je jouw creativiteit in een boek verwerken in de vorm van teksten, deze laten drukken en aan iemand geven.

2. In kleine oplage mogelijk

Ook goed om te weten: je eigen boek laten drukken in kleine oplage is mogelijk. Dat betekent dat je alleen het aantal kunt laten drukken wat jij nodig denkt te hebben. Je kunt dus ook kiezen voor kleine aantallen, speciaal voor diegene aan wie jij het boek cadeau wil geven.

3. Stel zelf jouw boek samen

Zoals je wellicht al doet vermoeden, kun je het boek helemaal zelf samenstellen naar jouw eigen wensen. Als je van plan bent om het boek te geven aan iemand, is het natuurlijk wel leuk dat dit boek past bij diegene. Geef het boek bijvoorbeeld een persoonlijke touch, of zorg ervoor dat het boek past bij de interesses van de persoon. Daarnaast kun je ook zelf bepalen hoe je het boek wil laten drukken: denk bijvoorbeeld aan het materiaal en het formaat van het boek.

4. Uniek, verrassend cadeau

Je eigen boek laten drukken is natuurlijk enorm uniek. Dit unieke exemplaar is natuurlijk ook erg leuk om aan iemand te geven. De persoon die het boek in ontvangst mag nemen, is vast en zeker onder de indruk van dit unieke cadeau. Het is namelijk een persoonlijk en verrassend cadeau waar je jouw tijd en aandacht in hebt gestoken, en dat wordt vast en zeker gewaardeerd!

Written by redactie

Jubileum cadeau bedrijf

Jubileum cadeau voor een bedrijf: wat geef je cadeau?

Met de blogboot

Vaar mee de lente in, met de blogboot