in ,

Buitenspellen voor kinderen

boys 2769553 640

Het weer begint gelukkig wat mooier te worden; fijn dat we weer naar buiten kunnen. Voor de kinderen is dit een prima moment om buiten spellen te doen. Wij hebben de leukste buitenspellen voor je op een rij gezet

Memory spel voor buiten

Dit Memory spel voor buiten is gemaakt van stevig karton. Draai alle kaartjes om en zoek zo snel mogelijk de paren bij elkaar! Geschikt vooor kinderen vanaf 4 jaar en tot elke leeftijd natuurlijk. Al leert de ervaring wel dan kinderen vaak erg goed zijn in dit leuke spel!

Ook leuk; lasergames huren, voor een kinderfeestje of gewoon op een saaie dag in de vakantie!

Kubb

Ook leuk; het Outdoor Play Kubb spel, vervaardigd van berkenhout. Het doel is, om eerst alle basistorens van de tegenpartij omver te werpen met de werpstokken, en daarna de koning! Wordt geleverd met handige draagzak en uitgebreide spelregels.

Outdoor Play Croquet

Play Croquet set, in zware kwaliteit houten uitvoering. Sla zo snel mogelijk je eigen ballen door de poortjes en weer terug naar het startpaaltje! Inclusief uitgebreide handleiding.

 

Outdoor Play Toren, vervaardigd van hout. Met grote en robuuste blokken. Inhoud: 60 blokken. Bouw de toren zo hoog mogelijk en laat de blokken niet vallen! Geschikt voor binnen en buiten.

 

Outdoor Play Throwing Cans: het klassieke kermisspel. Van zware kwaliteit voor veelvuldig gebruik. Inhoud: 10 blikjes en 3 werpzakjes met korrelvulling.
De blikjes hebben een diameter van 6,5 cm en zijn 10 cm hoog.

Gooi jij in de roos?

Met dit Outdoor Play Dart Game kun je leren heel precies te gooien.
Het dartbord is opblaasbaar en heeft een diameter van 36 cm.
Je gooit niet met pijltjes, maar met balletjes en die blijven plakken aan het bord d.m.v. klittenband.
Zo kunnen de allerkleinsten ook al meedoen met een potje darten!!

 

Outdoor Play Ring Toss Game. Versla jouw tegenstander door de ringen om de palen heen te gooien. De hoogste score wint! Inhoud: 5 ringen van touw en 5 palen van 15 cm hoog. Afmetingen: 49,5 x 49, 5 x 17 cm. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Outdoor Play Box it! Versla jouw tegenstander door zo veel mogelijk boxen te maken. Dit spel speel je met z’n tweeën. Het doel van het spel is, om zoveel mogelijk boxen te claimen, door alle plankjes neer te leggen (en zo een vierkant vol te maken). Een box bestaat uit een vierkant met 4 wanden: boven, onder, links en rechts. Iedere speler mag om de beurt een plankje neerleggen. Wie als eerste een box compleet maakt met 4 wanden wordt hiervan de eigenaar. Je mag in het midden van jouw box een rode of blauwe schijf neerleggen, afhankelijk van met welke kleur je speelt. Wanneer je een box hebt gemaakt, mag je hierna nog een bonusplankje neerleggen. Lukt het niet om nog een box compleet te maken? Dan is de andere speler aan de beurt. Zijn alle plankjes neergelegd? Tel dan alle schijven per kleur bij elkaar op. De speler met de meeste boxen wint het spel! Wordt inclusief handleiding geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

 

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau geslaagd

Cadeau geslaagd eindexamen

cadeau fietsers

Geschenken voor de fietser