in

Cadeau bezoek ziekenhuis

Op bezoek bij iemand in het ziekenhuis, dat kan niet met lege handen

cadeau bezoek ziekenhuis

Als je in het ziekenhuis ligt is dat meestal niet de leukste tijd voor je. Het is vaak wachten op de visite die langskomt, omdat dat afleiding geeft. Altijd leuk natuurlijk als de visite dan wat voor je meebrengt.

Waarom een cadeau meebrengen?

Buiten het feit dat het erg saai is voor mensen in het ziekenhuis kunnen zij zich ook zorgen maken over de reden waarom zij daar zijn. Je hebt daar immers alle tijd om na te denken en daarom is het goed voor ze als er visite langskomt. Iets meenemen voor de zieke, zodat hij of zij zich kan vermaken als je weer weg bent is natuurlijk altijd een goed idee.

Wat voor cadeau

Als je op ziekenhuisbezoek gaat hoef je geen grote cadeau’s mee te nemen. Het gaat vooral om het idee. Wat lekkers te eten is fijn, want niet iedereen houdt van ziekenhuis eten. Let er wel op dat niet iedereen alles mag eten van de artsen. Een fruitmandje is meestal wel een veilige keuze. Je kunt ook een tijdschrift of een boek meenemen, zodat hij of zij wat kan lezen als je weer weg bent. Een bos bloemen doet het ook altijd goed en fleurt die saaie ziekenhuiskamer een beetje op.

Per post

Als je helaas niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kun je natuurlijk ook iets opsturen. Bijvoorbeeld deze ‘Hug in a box‘, een klein doosje met kraanvogel, kaarsje, thee, chocolade en een kaartje. Ook grappig als steun in de rug; deze kaarten met hele directe teksten. Oordeel zelf haha. Ook superlief; een steen die kracht geeft of wat dacht je van een geluksmuntje?

winactie week5

Win een Red Stories Junior of School Stories

sieraden cadeau geven

Sieraden voor jouw lief