in

Sieraden voor jouw lief

sieraden cadeau geven

Verras je vrouw of vriendin tijdens Valentijn met een prachtig sieraad. Of het nou een ketting, ring of armband is, elk sieraad heeft genoeg keus. Wat dacht je van mooie oorbellen of een mooie ring als Valentijns cadeau?  Alle vrouwen worden daar blij van!

Mooie ring

Een prachtige ring voor jouw valentijn zorgt voor een échte romance. Bijvoorbeeld een prachtig design met in het midden een steen waarin allerlei kleine gekleurde steentjes zitten. Heel modern en valt overal mee te combineren. Of verras je elkaar met een stoere unisex BUDDHA TO BUDDHA ring.  Of je nou van simpel houdt of gewaagd, er is voor iedereen een ring Een prachtig gebaar om te schenken aan je partner!

Mooie armbanden

Een mooie armband is ook al zo’n mooi Valentijnsgeschenk. Bijvoorbeeld een super moderne armband van Fossil; dat past helemaal in het plaatje van de casual vrouw. Deze armband kan perfect gedragen worden tijdens de hedendaagse outfit. De armbanden van BUDDHA TO BUDDHA zijn ook erg stoer, voor mannen en vrouwen. Een klassieke schakelarmband blijft natuurlijk ook altijd een bijzonder cadeau.

Oorbellen

Houdt jouw vriendin, vrouw of zus van opvallende oorbellen en staat zij graag in the spotlights? Kies dan voor mooie opvallende oorbellen, lange oorhangers. Een meer ingetogen persoon maak je vaak blij met mooie kleine oorknopjes. Je hebt nooit sieraden genoeg en er ontbreekt zeker nog iets aan haar verzameling. Het is belangrijk dat je oorbellen kiest die daadwerkelijk bij haar passen en waar ze iedere dag mee kan schitteren.

Horloge

De tijd vliegt sinds jij hem kent en eigenlijk wil je niet eens naar de tijd kijken als je samen bent. Toch is een horloge een attent geschenk, zeker ook voor Valentijnsdag. Horloges kun je cadeau geven in veel verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zet jouw partner eens extra in het zonnetje met een prachtig horloge. Geef een horloge cadea; het maakt iedere outfit ook echt af!

Kijk hier voor Valentijn post.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau bezoek ziekenhuis

Cadeau bezoek ziekenhuis

5 redenen waarom jouw vriend cadeaus verdient