in

Cadeau per post

beterschap wensen

Soms wil je iemand gewoon weten dat je aan hem of haar denkt, of dat je er voor iemand bent. Vooral in de corona tijd is dat natuurlijk lastig, maar je kunt ook via de brievenbus een digitale knuffel geven of beterschap wensen!

Cadeau per post

  • BoxBrownies
  • Welkom bij het leukste euh.. het lekkerste kaas cadeautje van Nederland. Wist je dat SayCheeseToday de uitvinder is van het kaasje door de brievenbus.

Brievenbusbloemen

Natuurlijk is het altijd leuk om bloemen te krijgen, maar deze brievenbusbloemen vinden wij zelf nog leuker! Om te geven en als ontvanger! Als gever zijn wij fan omdat ze door de brievenbus kunnen en je dus minder verzendkosten betaald. En als krijger zijn wij fan; omdat het een grote verrassing is! Ze gaan namelijk gewoon door de brievenbus; geen probleem dus als de ontvanger net een blokje om is. Wij weten zeker dat deze bloemen voor een grote glimlach zorgen!

Droogbloemen

Wil jij iemand verrassen met dé trend van het moment? Verras iemand met droogbloemen per post! Deze zijn met de hand geselecteerd en verpakt als een stijlvol brievenbuscadeau. Met deze bijzondere droogbloemen per post zul jij de ontvanger ongetwijfeld verrassen. Neem snel een kijkje bij de unieke brievenbus droogbloemen en kies jouw favoriet!

Een kaartje

Een kaartje saai? Zeker niet; we versturen veel te weinig kaarten! Een kaart per brievenbus is altijd een leuke verrassing. Tegenwoordig kun je het zo gek maken als je zelf wilt en dat geldt natuurlijk ook voor het versturen van een kaart. Ga je gewoon voor een standaard kaart of kies je zelf een leuke foto die je zelf hebt gemaakt. En als je echt niet kunt kiezen; dan kies je natuurlijk voor een hele collage aan kaarten! Welke kaart je ook kiest; je verstuurt hem hier heel eenvoudig.

Kaas per post

Kaas per post? Ja, gewoon door de brievenbus! Dat is nog een leuk en bijzonder geschenk! Geef boerenkaas cadeau, een heerlijk geschenk EN je steunt de lokale kaasboeren! Oude kaas, jonge kaas of eens iets heel anders zoals Pepermix Boerenkaas. De kaas wordt gratis verzonden; echt een leuk cadeau!

Autodrop

Ben jij ook zo gek op autodrop? Je kunt het nu als verrassing meesturen met jouw kaartje!  In dit zakje Autodrop zitten maar liefst 11 verschillende smaken drop en fruitgum. Zo vind je onder andere de beroemde bosvruchtrode cadillacs, drop/fruit dubbeldekkers en de klassieke dropkevers. Daar wordt iedereen vrolijk van! Snoep versturen was nog nooit zo leuk.

Hug in a Cup thee 2 zakjes

Geef een knuffel over de post met deze Hug in a Cup thee! Deze verwarmende kruidenthee bevat onder andere kaneel, gember en venkel. De ontvanger krijgt een doosje met 2 zakjes. Deze kruidenthee met kaneel en gember is heerlijk! De ontvanger krijgt een envelopje met 2 zakjes.

 

Ook leuk

 

kraamcadeau

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

prijzen winnen

Doe mee met onze winacties