in

Een cadeau meenemen op je eerste date?

cadeau eerste date - Een cadeau meenemen op je eerste date?

Alles wat voor de eerste keer gebeurt, is spannend. Zo ook je eerste date: een goede eerste indruk maken tijdens een etentje is belangrijk voor iedereen. De indruk die je maakt bepaalt of er een vervolg komt. Maar helpt het om een cadeau mee te nemen of is dit te overdreven?

Boer zoekt vrouw

Tijdens de zoektocht naar de perfecte vrouw van de boeren in het tv-programma Boer zoekt vrouw nam één van de vrouwen tijdens de speeddate een cadeautje mee voor boer Theo: een kaars in vorm van een hart. Ze had erbij geschreven: ‘Een hart als symbool voor in ieders leven, nu nog te vroeg om heel mijn hart aan je te geven. Misschien elke keer een stukje erbij en vallen de stukjes op zijn plaatst voor jou en mij. Wie weet dat wij over een paar weken samen gezellig op de bank deze kaars en vlam ontsteken.’ Misschien voor sommige mensen overdreven maar boer Theo was onder de indruk. Nancy had de kaars verdeeld in stukjes en hoopte aan het einde van de show dat de kaars in zijn geheel mocht branden. Later in het seizoen zie je Nancy en Theo samen de kaars aansteken tijdens hun citytrip in Oslo.

Maar ik heb geen cadeau voor jou…

Wij vrouwen kunnen soms enorm romantisch zijn ingesteld en verwachten veel van mannen. Misschien moeten we niet van die zoetsappige films kijken.. Maar wie zegt dat vrouwen niet de touwtjes in handen kunnen nemen? Zou een man het niet een keer waarderen dat hij een cadeautje krijgt tijdens de eerste date? Volgens wat mannelijke vrienden van mij is het een leuk gebaar van de vrouw, alleen zou hij zich wel bezwaard voelen dat hij geen cadeau heeft meegenomen voor haar.

Als een vrouw een cadeautje geeft tijdens de eerste date zou ik dit leuk vinden. Je merkt dat ze moeite doet voor je.

Bosje bloemen

De ene vrouw vindt het standaard, de andere onwijs schattig en lief: een man die tijdens de eerste date een bosje bloemen meeneemt. Maar maakt de man wel de indruk die hij zou willen maken met een (standaard) bosje bloemen. Ik zie liever dat een man moeite heeft gedaan voor onze date, dan dat hij een bosje bloemen of cadeau meeneemt.

Moeite

Steek vooral veel moeite in je date. Zorg voor een leuke activiteit en kom geïnteresseerd over. Zo maak je namelijk al een goede indruk. Want onthoud: het maakt niet uit hoe je er uit ziet, wat je draagt of je wel of geen cadeau meeneemt. Het gaat om jou als persoon, hoe jij wilt overkomen op iemand. Het blijft altijd jouw keuze.

lampe berger 150x150 - Review Lampe Berger

Review Lampe Berger

buiten cadeaus 150x150 - De leukste buiten cadeaus

De leukste buiten cadeaus