in

Cadeau wereldreiziger; dit geef je mee in de koffer!

cadeau wereldreiziger

Het is een mooie traditie van mijn vader; iedere vijf jaar maakt hij een reis naar Nepal. Dan trekt hij, uiteraard onder begeleiding van professionele reisbegeleiders, drie weken door de bergen van Nepal. Persoonlijk moet ik er niet aan denken om drie weken uiterst primitief te leven, al heeft hij achteraf natuurlijk de mooiste verhalen!

Niet bereikbaar

Zoals gezegd is zijn reis in de bergen heel primitief; zonder internet of telefoon, hij is dus ook bijna niet bereikbaar. De eerste keer was dat best moeilijk voor mijn moeder; het is al niet naast de deur en je weet ook nog eens niet wanneer je weer iets van hem hoort. Het is niet de eerste keer dat hij gaat en je went er aan, maar spannend blijft het. Ook voor mijn vader zelf hoor, als zal hij dat zelf niet zo snel toegeven!

Kleine kado’tjes

Natuurlijk vind ik het leuk om hem wat kado’tjes mee te geven, voor mijn vader, de wereldreiziger! Hij moet zijn bagage op zijn rug mee kunnen nemen, dus het moet zeker niet te groot zijn! Maar zeker weten dat het geluksmuntje ‘Dad’ mee gaat. Op de ene kant van het geluksmuntje staat ‘Dad I Love You’ (Papa, ik hou van je) en op de andere kant van het muntje staat ‘A Father like you is hard to find – one who’s honest, strong, wise and kind’ (Een vader zoals jij is moeilijk te vinden – iemand die eerlijk, sterk, wijs en vriendelijk is). Het muntje kan heel makkelijk in zijn broekzak of in zijn rugzak; zo heeft hij het altijd bij zich.
Verder hebben we een mooi t-shirt laten maken, met daarop de tekst ‘Grandpa Arjan in the Annapura’. Ik weet zeker dat hij de trui geweldig gaat vinden, ik kan niet wachten om het te geven.

Supergadget

Maar het allerbeste kado, al zeggen we het zelf, is dit jaar een gadget! Een oplaadbare batterij, ook wel powerbank genoemd, zodat hij zijn camera in de bergen toch een paar keer kan opladen! In principe kun je je mobiele telefoon er ook mee opladen, maar zonder verbinding heb je daar in de bergen alsnog weinig aan hihi.
Een paar dagen voordat hij op reis gaat gaan we met de familie nog gezellig uit eten, als afscheid voor de reis. Dan geven we de leuke kado’s, samen met mijn broer en zus. Ben benieuwd wat hij er van vindt.
Ook leuk; geef een Greetz ballon bij thuiskomst!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

buiten cadeaus

De leukste buiten cadeaus

Sparen met spaarpotten