in

De leukste sorry cadeaus

sorry cadeau

Ben je op zoek naar sorry cadeaus? Je hebt ruzie met je vriendin of je hebt per ongeluk die dure vaas van je moeder op de grond laten vallen. Je kunt met woorden sorry zeggen maar met een cadeau maak je het zeker weer goed en zal je vriendin echt niet meer boos op je zijn en weet je moeder ook wel dat het breken van die vaas niet het allerergste is. Dit zijn de leukste sorry cadeaus!

Sorry zeggen op een originele manier

 • Deze ruzie willen jullie snel vergeten dus jullie vriendschap gaan jullie beklinken met een goede fles champagne en dat jullie voor eeuwig de beste vriendinnen zullen blijven. Bij de fles worden twee gegraveerde glazen geleverd waarvan je de tekst zelf mag bepalen. De fles en glazen worden geleverd in een luxe houten kist.
 • Soms is het schrijven van een handgeschreven brief de beste manier om je excuses aan te bieden. Neem de tijd om je gevoelens op papier te zetten en leg uit waarom je spijt hebt. Dit kan een heel persoonlijk en oprecht cadeau zijn. Het kan ook op een kaart met Sorry erop. Die vind je bijvoorbeeld bij Bol.com
 • Als je creatief bent, kan het maken van een persoonlijk kunstwerk een goed cadeau zijn om sorry te zeggen. Dit kan een schilderij, een tekening, een foto of iets anders zijn. Kies iets dat past bij de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger en voeg er een persoonlijke noot aan toe.
 • Als je een goede kok bent, kan een huisgemaakt diner een goed cadeau zijn om sorry te zeggen. Kook hun favoriete gerecht en serveer het op een mooi gedekte tafel. Dit kan een intieme en persoonlijke manier zijn om je excuses aan te bieden.

Sorry cadeau voor hem

 • Als de ontvanger van lezen houdt, kan een goed boek een goed cadeau zijn om sorry te zeggen. Kies een boek dat de ontvanger interessant vindt en voeg er een persoonlijke noot aan toe om te laten zien dat je echt spijt hebt.
 • Je kunt ook een boek geven met een toepasselijke titel, al moet de ontvanger dan wel tegen een grapje kunnen. Dit boek bij Bol.com is een goed voorbeeld!
 • Als je wilt laten zien dat je om de ontvanger geeft, kan het organiseren van een dagje uit een goed cadeau zijn. Kies een activiteit die past bij hun interesses en plan alles tot in detail. Dit kan een manier zijn om nieuwe herinneringen te creëren en de relatie te versterken.

Bekijk hier nog meer kado voor hem en champagne cadeau.

Goedmaak cadeau voor haar

 • Met deze knuffel beer verschijnt er direct een glimlach op het gezicht van je vriendin. Het hartje op de buik van de beer kan je personaliseren en daar kan je een foto van jou en je vriendin op zetten als sorry cadeau voor haar. Dat verdient een dikke knuffel. Je bestelt hem bijvoorbeeld bij YourSurprise.
 • Ook bij Smartphoto kun je jouw knuffel personaliseren, bijvoorbeeld een aap. ‘Sorry dat ik zo’n brutale aap was’ 🙂
 • Met dit chocoladetelegram kan je je moeder verblijden met de woorden “Sorry mam”. Ze zal het je vast en zeker vergeven. Je kunt het telegram maken met melk-, pure – en witte chocolade en je kunt er zelfs afbeeldingen in kleur toevoegen.
 • De ruzie met je vriendin kan je bijleggen door deze mooie hartjeshanger te geven met natuurlijk een foto van jullie beiden. Op de achterzijde kan je nog tekst plaatsen. De hanger is gemaakt van zilver. Dit is ware liefde.
 • Bloemen als goedmakertje doen het altijd goed dus bestel hier het mooiste boeket voor je vrouw. Je kunt gaan voor een rozenboeket maar de germini’s in het roze doen het ook altijd goed. Bloemen zijn een klassiek cadeau om sorry te zeggen. Voeg ook een kaartje toe met jouw spijtbetuiging. Greetz.nl heeft heel veel leuke kaarten om jouw excuses aan te bieden!

Bekijk hier nog meer cadeau voor haar idee.

 

 • klein sorry cadeautje

Sorry cadeau versturen

 • We noemden het al eerder; je kunt bloemen, chocolade of een kaartje geven. En dat kun je allemaal makkelijk laten versturen via Greetz! Handig als je niet in de buurt woont of als je het eigenlijk wel heel spannend vind om jouw excuses aan te bieden.

Sorry voor de overlast

Het spijt mij

Het belangrijkste is om te onthouden dat het niet altijd nodig is om een groot of duur cadeau te geven om sorry te zeggen. Soms kan een simpel briefje met een oprechte verontschuldiging en een persoonlijke noot genoeg zijn. Schrijf het briefje met de hand en voeg er iets persoonlijks aan toe om te laten zien dat je echt spijt hebt.

Written by mslaros

Top 10 cadeaus per post

Top 10 cadeaus per post

Zo laat je weten dat je aan iemand denkt!

11 gebaren om iemand te laten weten dat je aan haar denkt