in

Cadeau jongen 2 jaar

cadeau jongen 2 jaar

Wow, je zoon, neef, kleinzoon, broertje wordt alweer 2 jaar. Wat gaat de tijd toch snel! Dat mag de pret niet drukken; je bent op zoek naar een cadeau jongen 2 jaar. Je bent aan het juiste adres bij eenkadovoor voor de leukste cadeaus voor jongens. De boef van twee jaar heeft vanaf het begin een eigen karakter en dat weet jij als geen ander. Waar zou hij blij van worden? Wat is een cool kado voor hem?

Cool kado voor hem

De kleine man houdt er bijvoorbeeld van om buiten te ravotten, dan kun je denken aan een kado om buiten te spelen. Een bal om buiten met zijn vriendjes te leren voetballen of in ieder geval over te gooien. Zo leert de peuter hoe hij zijn oog-handcoördinatie kan verbeteren. En de perfecte manier om nieuwe vriendjes te maken. Wie weet schuilt er wel een mini-Messi in jouw zoon?

Jongen 2 jaar kado

Heb je nog een plekje over in je tuin? Een tuin kado jongen 2 jaar is niet mis. Wat dacht je ervan om een eigen zandbak te maken waarin hij kan spelen in de vorm van een schildpad? Heb je er al één of heb je geen tuin, dan zijn er duizenden alternatieven. Laat de jongen aan de gang gaan met speelklei en alle bijbehorende vormpjes of koop speelgoed voor hem. Duplo doet het altijd goed bij jongens van 2 jaar.

Kado voor jongens

Scheurt de kleine graag door het huis en tuin? Dan is dit het ultieme cadeau voor hem: een loopfiets. Wat zo fijn is aan het apparaat is dat de banden niet lek gaan en er komen geen krassen op de vloer! Jongens blijven jongen en blij maken kun je ze ook met auto’s en auto-gerelateerd speelgoed. Een racebaan voor auto’s is een leuk kado jongen 2 jaar. Heb je al bemerkt dat hij dol is op koken en hij jou het liefst helpt in de keuken, dan is kado jongen 2 jaar misschien wel een eigen keukentje. Weet je het nog steeds niet? Kijk ook eens bij de kado’s voor jongens van 1 jaar of bij de oudere jongens van 3 jaar!

Cadeau jongen 2 jaar op een rij

cadeau jongen 3 jaar

Cadeau jongen 3 jaar; stoere cadeaus voor stoere jongens!

cadeau jongen 1 jaar

Cadeau jongen 1 jaar