in

Cadeau jongen 9 jaar

cadeau jongen 9 jaar

Je bent op zoek naar een cadeau voor een jongen die 9 jaar wordt. Laten wij van 123cadeauidee.nl een aantal toffe cadeaus weten voor een jongen van 9 jaar. Een cadeau vinden is op deze leeftijd al een lastige taak. Want wat ga je kado doen aan een jongen van die leeftijd? Jongens zijn op die leeftijd in de prepuberteit wat betekent dat hij op dit moment erg open staat voor indrukken. Spelen met vrienden is een prioriteit. Wat dacht je van een leuk arrangement waarbij ze een politiezaak op moeten lossen samen? Zo zijn ze even weg van het beeldscherm, precies op tijd want hun ogen begonnen al een vierkante vorm aan te nemen.

Een cadeau voor hem

Een kado voor hem vinden, het blijft lastig. Heb je een zoon die in de zomer is geboren, dan kun je kijken naar kado’s voor buiten. Zo kun je voor hem en zijn vrienden een paar bazooka’s kopen en een watergevecht organiseren. Vergeet de ballonnen niet! Ook is het leuk om een zwembad in de tuin neer te zetten waar de jongens verkoeling kunnen zoeken. Zet in de avond de barbecue aan en ga samen de kado’s uitpakken.

Een winter cadeau

Is je zoon, kleinzoon, neef of vriend in de winter jarig, dan kan hij zich in de koude wintermaanden prima vermaken met zijn kado’s. Denk eens aan een nieuw spel voor zijn Playstation of Xbox, er zijn onlangs veel nieuwe spellen uitgekomen. Daar moet haast wel eentje tussen zitten die een geschikt kado is voor een jongen 9 jaar.

Cadeau voor de hersenen

Volop in de ontwikkeling is het nu tijd om zijn hersenen te laten kraken. Cadeaus om de ontwikkeling van de hersenen te stimuleren zijn altijd goed en combineer dit met een spel. Laat je zoon het microleven bestuderen door hem een microscoop cadeau te geven. Je kunt hier eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen, voor een jongen van 4 jaar is er ook al zulk uitdagend speelgoed.

Buitenspeelgoed

Als het weer lekker wordt, dan is het een goed moment om buitenspeelgoed te geven.

  • Leuk voor stoere jongens; een nieuwe frisbee! Bijvoorbeeld Aerobie Superdisc. Het aerodynamische ontwerp van deze Aerobie Superdisc zorgt ervoor dat je er zeer precieze en verre worpen mee kunt doen. Door de stabiele en precieze vliegeigenschappen is deze frisbee erg plezierig voor zowel beginners als gevorderden. Gemak: het drijft op het water.

cadeau jongen 10 jaar

Cadeau jongen 10 jaar

cadeau jongen 8 jaar

Cadeau jongen 8 jaar: een aantal tips voor een leuk cadeau