in

Cadeau meisje 1 jaar

cadeau meisje 1 jaar

De kleine prinses heeft een mijlpaal in haar jonge leven bereikt: ze is 1 geworden! En jij bent van harte uitgenodigd op haar eerste verjaardag. Je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Ook al weet zij later niet meer wat je haar hebt gegeven, zorg ervoor dat haar ouders het wel onthouden! Wat is een geschikt cadeau meisje 1 jaar?

Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Als je een kado voor je nichtje, ga dan voor een uniek cadeau voor baby. Wat dacht je van een knuffelbeer met jouw foto erop en een lief tekstje? Ja, je kunt een knuffelbeest heel simpel laten personaliseren.

Kado personaliseren baby

Meisjes en de kleur roze; het is een perfecte combinatie. Het is dan ook erg voor de hand liggend om roze kado’s voor een meisje te kopen. Wij van 123cadeaudidee.nl hebben nog wel een paar mooie kado’s om te geven. Wat dacht je van: een logeerkoffertje inclusief knuffeldoek en dekentje? Of juist een knuffelpoppetje met haar naam geborduurd? Dat eerste knuffeltje is nu wel verwassen en de neus van het beertje mist.

Kijk hier voor tips voor het vieren van de eerste verjaardag.

Kado met speciale betekenis

Een sieraad als kado geven, is altijd goed. Laat de spruit weten dat je van haar houdt door dit mooie gebaar. Als meisje zijnde kun je ook nooit vroeg genoeg beginnen met sieraden. Ook de ouders verdienen wel een kado voor alle slapeloze nachten; wat dacht je van een matching armband of juist een bedelarmband met namen van alle kinderen en de ouders. Een mooi cadeau voor iedere gelegenheid is toch wel een gegraveerde spiegel. Een wijze spreuk voor de baby of een leuke afbeelding kunnen de spiegel sieren.

Kado voor baby’s

Tover een glimlach op het gezicht van de baby met een loopwagen met een interactief activiteitenpaneel. Geschikt als cadeau voor baby’s vanaf 6 maanden. Er is een vrolijk knipperend zonnetje, een telefoonhoorn, gekleurde pianotoetsen en nog veel meer. Genoeg om de jarige te verrassen, je doet alles voor een lach! Wil je cadeaus voor een iets ouder kindje, dan hebben wij hier kado’s voor meisjes van 2 jaar en ook voor meisjes van 3 jaar!

Cadeau meisje 2 jaar

Geef een foto mozaïek cadeau