in

Cadeau meisje 15 jaar; leuke en persoonlijke cadeaus!

cadeau meisje 15

Cadeau meisje 15 jaar; een kado kopen voor een meisje van 15 jaar is een lastige opgave. Maar wij nemen deze taak wel van je over. Voor de puberende dochter, nicht of vriendin hebben wij een aantal kado’s waar zij heel blij van wordt. Want wat is een goed kado meisje 15 jaar?

Wat te geven aan een 15 jarige meid?

Dat is eigenlijk gelijk de belangrijkste vraag. Wat vind een meisje leuk om te krijgen? Wat is hip voor meiden?

Cadeau ideeën voor tiener meiden

  • Als ze graag leest, kan je overwegen een boek te geven van een populair young adult genre. Boeken zoals “The Hunger Games”, “Harry Potter”, “The Fault in Our Stars” of “Divergent” zijn populaire keuzes.
  • Subtiele sieraden zoals een delicate ketting, armband of oorbellen kunnen een mooi cadeau zijn. Je zou ook een gepersonaliseerd sieraad kunnen overwegen, zoals een ketting met haar initialen of geboortesteen.
  • Als ze artistiek is, kan je overwegen kunstbenodigdheden te geven, zoals hoogwaardige tekenpennen, aquarelverf of een schetsboek. Of als ze graag schrijft, zou een mooi dagboek of een set kwalitatieve pennen een goed cadeau kunnen zijn.

Technologie: Populaire technologieën zoals een nieuwe telefoonhoes, draadloze koptelefoon, of een  kunnen ook goede cadeaus zijn.

Sport en Fitness: Als ze sportief is, denk dan aan sportuitrusting voor de sport die ze beoefent. Of als ze geïnteresseerd is in fitness, dan zijn items zoals een yogamat, weerstandsbanden of een springtouw ook goede opties.

 

Online cursussen of abonnementen: Als ze houdt van leren, kan een online cursus in iets waar ze geïnteresseerd in is (zoals fotografie, muziek, kunst, codering, enz.) een geweldig cadeau zijn. Of een abonnement op een service zoals Spotify, Netflix, of een tijdschrift dat ze graag leest.

Foto cadeaus voor meisjes

Je nichtje, dochter of vriendin is gek op foto’s maken en daarom is alles wat met foto’s te maken heeft, een goed cadeau meisje 15 jaar verjaardag!

  • Waarom verblijd je haar dan niet met instant camera zoals de Polaroid of Fujifilm Instax? Nu kan ze op vakantie of tijdens het shoppen foto’s en printen.
  • Ook simpele kado’s als een glazen fotolijstje met een foto van vroeger doen het goed op die leeftijd.

 

Beauty cadeaus meisje

Meisjes van 15 jaar zijn bezig zichzelf te vinden. Welke keuze maken ze voor hun vervolgopleiding, wat houdt hen bezig, welke vriendinnen zijn echt? Ook weten wij allemaal dat vrouwen graag in groepen functioneren. Samen naar de badkamer, samen winkelen, alles wordt vooral op deze leeftijd samen met vriendinnen gedaan. Want ja, er is niets belangrijker dan je vriendinnen.

Om een meisje van 15 jaar blij te maken, is het een optie om haar te verblijden met een beauty kado.

  • Ga bijvoorbeeld voor een douchegelset met een heerlijk geurende douchegel en bijbehorende lotion. Verpakt dit allemaal in een make-up tas met een leuke foto van jullie samen erop. Of een selfie van haarzelf.
  • Ook een set van hoogwaardige make-up of huidverzorgingsproducten een geweldig cadeau kunnen zijn. Zorg er wel voor dat je producten kiest die geschikt zijn voor haar huidtype.
  • Een stijlvolle rugzak, een trendy portemonnee of een modieuze kledingstuk (zoals een hoodie van haar favoriete merk) kunnen ook gewaardeerd worden.

Foto cadeaus voor meisjes

Je nichtje, dochter of vriendin is gek op foto’s maken. Waarom verblijd je haar dan niet meer een leuke onderwateractiecamera? Nu kan ze op vakantie, in het zwembad of in een meertje mooie foto’s en video’s maken van haar bommetjes. Ook simpele kado’s als een glazen fotolijstje met een foto van vroeger doen het goed op die leeftijd. (lees: makkelijk op Instagram te plaatsen met #tbt)

  • Als je dan toch aan het kijken bent; bekijk ook alvast goed welke cadeau je volgend jaar zou kunnen geven; voor haar Sweet 16 cadeau!

Chocolade kado

Vroeger maakte je je dochter, nicht of vriendin blij met allerlei kleuren oogschaduw, nu wil ze duurdere make-up spullen hebben van grote merken. Zorg dan ervoor dat ze zichzelf kan zien en koop een mooie gegraveerde spiegel voor haar. Een ander leuk kado voor meisje 15 jaar is chocolade. Ook al zegt ze dat ze healthy bezig is, je maakt een vrouw altijd blij met chocolade. Een Toblerone reep van 20 kilo of een gepersonaliseerd chocoladehart. Wat dacht je van een iPad van chocolade? Let wel: ze moet gevoel voor humor hebben, anders is ze boos of beledigd!

 

Kijk hier ook voor andere leuke kado’s voor meisjes 14 jaar en meisjes 16 jaar.

 

Wat kopen voor meisje 16 jaar?

meiden cadeaus 16 jaar

cadeau voor 15 jarige zoon, cadeau voor 15 jarige broer

cadeau voor 13-jarige meiden

cadeau voor 14-jarige meiden, cadeau voor 14-jarige zoon

cadeau 17-jarige meid

Vergeet niet om onze Pinterest-pagina te bekijken voor extra tips.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

kraamcadeau meisje

Kraamcadeautjes voor een meisje

Cadeau meisje 14 jaar