in

De leukste cadeaus voor meiden van 17 jaar!

Cadeau meisje 17 jaar

Op zoek naar de leukste cadeaus voor meiden van 17 jaar? Als een nichtje, dochter of collega binnenkort 17 jaar wordt, wil je diegene natuurlijk in het zonnetje zetten. Weet je op dit moment echter niet zo goed wat voor soort cadeau je het beste kunt geven? En zoek je daarom naar de nodige inspiratie? We helpen je in dit artikel op weg met een aantal erg handige tips.

Alle cadeaus voor meiden van 17 jaar op een rij

Wat vinden kinderen van 17 interessant en leuk? Wij hebben heel veel cadeau suggesties voor jou; zo slaag je voor het vinden van cadeaus voor meiden van 17 jaar.
Box Brownies bestellen

Beautycadeaus voor meiden van 17 jaar

Help, wat geef je aan een meisje van 17 jaar? Of misschien ben je met jouw eigen verlanglijstje bezig en denk je; wat vragen voor 17e verjaardag?! Hierbij wat inspiratie!

 • Make-up is altijd een gewenst cadeau! Misschien dat de jarige een fan is van een foundation van een bepaald merk of graag een keer voor het eerst een kleur lippenstift of oogschaduw uitprobeert. Door het geven van make-up ben je er zeker van dat je een grote glimlach op het gezicht kan toveren.
 • En om alles goed te zien; heb je natuurlijk een mooie make-up spiegel nodig. Geef een goede cadeau, daar heeft ze nog jaren plezier van!
 • Beauty heeft ook te maken met het goed zorgen voor jezelf en dat wensen tieners tegenwoordig goed. Water drinken is daar onderdeel van en natuurlijk uit een fijne waterfles. Hier zijn veel soorten en maten bij waterflessen en natuurlijk zijn er ook veel verschillende designs. Zo zit er voor iedereen wel een mooie waterfles bij.

Geef een belevenis cadeau

Het geven van ervaringen is het het leukste dat er is, voor als cadeau voor jongvolwassenen. Je maakt in dat geval namelijk herinneringen voor het leven. Kies voor een leuk uitje, zoals een lunch of een dagje weg. Er is altijd wel een beleving die in de buurt ingepland kan worden. Zorg er in ieder geval voor dat je de verrassing voor 2 personen geeft; want alleen is zo’n uitje natuurlijk niet leuk. Met een beetje geluk ben jij de persoon die mee mag!

Ook leuk; een cadeaubon !

Geschenken voor in huis

In de donkere dagen vindt zij het fijn om haar kamer gezellig en knus te maken. Prima idee dus om hier een cadeau bij te geven.

 • Wat dacht je van mooie LED kaarsen voor op haar kamer? Sfeervol en vooral ook veilig op haar kamer!
 • Ze is vast gek op foto’s en heeft er misschien wel duizenden op haar telefoon staan. Weet je wat haar lievelingsfoto is of heb je een mooie foto van jullie samen? Verras haar met een foto cadeaus! Die leuke foto op canvas of een kalender met foto’s als je niet kun kiezen. Of een knuffel of kussen met jullie foto erop; ook leuk!
 • Is ze helemaal gek op haar woonplaats of heeft ze een andere favoriete stad? Kijk dan zeker eens bij deze foto’s. Bekijk het hier.

Gadgets voor meisjes van 17 jaar

Tieners kunnen de hele dag in de weer zijn met hun gadgets en daar kun je dan weer leuke geschenken bij verzinnen!

 • Wat dacht je van een powerbank; ideaal voor iedereen die haar telefoon of koptelefoon altijd opgeladen wil hebben.
 • Of ze nu liever oortjes of een koptelefoon heeft; zeker weten dat ze graag en veel naar muziek luistert. Het liefst de hele dag door; dus die oortje en/ of koptelefoon zijn echt geen overbodig cadeau! Bekijk hier de beste aanbiedingen.
 • En als je dan wilt dat ze soms geen koptelefoon heeft, dan komt een speaker, of mini speaker goed van pas. Wist je dat je er zelfs een voor onder de douche hebt?

Kleine cadeautjes voor haar

Ben je op zoek naar een klein cadeautje om haar cadeau te geven? Bijvoorbeeld omdat ze eigenlijk geld voor haar verjaardag wil, als steuntje in de rug of misschien omdat je haar gewoon wilt opvrolijken. Een klein gebaar kan al voor een grote verrassing zorgen!

 • Een geluksmuntje met een lieve tekst, zo leuk! Deze kan ze altijd bij zich dragen!
 • Een verrassing per pos is altijd leuk! Of het nu een lief kaartje is, brievenbusbloemen of lekkere brownies; het is zeker een verrassing!

Duurdere cadeaus voor tieners

Ja, als tieners het echt voor het zeggen hebben, dan is het makkelijk; dan weten ze de cadeaus wel! Misschien dat het cadeau zelf boven jouw budget is, maar wellicht kun je het samen met een aantal mensen cadeau geven?

 • Een Nintendo Switch is leuk voor iedereen; voor jong en oud!
 • We hadden het al eerder over een koptelefoon of speaker. Deze heb je in vele soorten, maten én prijsklassen! Heb je wat geld te besteden? Ga dan bijvoorbeeld voor een JBL als cadeau voor meiden van 17 jaar
 • Misschien kun je een rijles of zelfs een rijbewijs cadeau geven.

Nog meer tips;

Verschillende cadeaus eenvoudig en snel online kopen

Weet je op dit moment precies wat je cadeau gaat geven aan iemand die 17 jaar wordt? Verschillende cadeaus kun je eenvoudig en snel online kopen. Hierdoor ontvang je het cadeautje ook altijd erg snel in huis en voorkom je een ritje naar de stad en het betalen van parkeerkosten. En dat is altijd wel zo fijn natuurlijk.

 

Nog meer tips voor het cadeaus voor meiden van 17 jaar

Wil je nog meer suggesties, ook voor andere gelegenheden? Kijk eens bij cadeau 18 jarige meid, kerstcadeau 16 jarige, cadeaus voor meiden van 11 jaar, cadeau voor dochter 25 jaar, cadeaus voor meiden van 16 jaar, cadeau voor 17 jarige vriend.

Written by 123cadeauidee.nl

Cadeau 10 jaar getrouwd

Cadeau 10 jaar getrouwd

bloghop

Bloghop sinterklaas