in

Cadeau meisje 5 jaar

de leukste geschenken

cadeau meisje 5 - Cadeau meisje 5 jaar

Cadeau meisje 5 jaar; ben jij op zoek naar een geschenk voor jouw buurmeisje of nichtje? 5 jaar worden is voor meisjes erg spannend! Ze is nu een oudste kleuter en voor je het weet gaat ze naar groep 3. Ze voelen zich nu heel groot en zullen misschien al (op hun manier) bezig zijn met letters en rekenen. Maar het blijft een klein meisje die ook nog steeds van spelen en fantasie houd. Populair bij meisjes van deze leeftijd; Frozen, L.O.L. Surprise! en Barbie!

Kunstenaar

MEen 6-jarig meisje houd zich ook veel bezig met knutselen en tekenen. Meisjes die zich net een kunstenaar voelen met nieuwe tekening of knutselwerk. Mama mag deze ook zeker niet weggooien van haar! Een kleurdoos, potloden set, 3D pen, verf en papier om te knutsel is daarom ook het ideale cadeau voor de kleine Picasso.

School spullen

Nu het kind binnenkort naar groep 3 gaat wilt ze vast en zeker nieuwe school spullen. Deze spullen moeten opvallend en leuk zijn, zodat ze met plezier naar school gaat om het aan haar vriendinnen te laten zien. Wat dacht je van een schooltas, etui, schrijfmap, broodtrommel en drinkbeker, maar dan van haar favoriete Disney figuren, Trolls of K3.

Speelgoed

Spelen blijft voor een kind erg belangrijk, zo oefenen ze eigenlijk ook met creatief en fantasierijk zijn. Creatief zijn is ook erg handig van later. Spelen kan dus leerzaam zijn daar is niks mis mee. Een klein meisje doet meestal alles na wat ze haar moeder of oudere zus ziet doen. Met bijvoorbeeld een babypop en speelgoed huishoud spullen leert ze om een goeie moeder te zijn. Ze ziet mama of papa ook vaak in de keuken lekkere gerechten maken of een cake bakken. Een kinderfornuis, speelkeuken inclusief kookspullen is dan ook een erg leuk cadeau voor haar. Populair bij meisjes van deze leeftijd; Frozen, L.O.L. Surprise! en Barbie!

Nog meer cadeaus

Kleine meisjes worden groot en dat betekent dat ze ook grote kado’s willen krijgen. Oké een kado meisje 5 jaar hoeft niet levensgroot te zijn, maar met een simpele barbie kom je waarschijnlijk niet mee weg. Ga voor originele kado’s voor het meisje in kwestie. Als je goed nadenkt over de favoriete bezigheden van je dochter, nichtje, kleindochter of vriendin, dan kom je algauw bij haar favoriete tijdverdrijf: tekenen. De kleine Picasso kan zich helemaal uitleven op haar kunstwerk met een tekenset die je ook kan laten personaliseren met een leuke foto of tekst.

Schoolkado’s meisjes

Je meisje zit al een tijdje op school, maar schoolkado’s meisjes 5 jaar doen het altijd goed op verjaardagen. Geef haar bijvoorbeeld een vriendenboek kado waar zij al haar vriendinnetjes en vriendjes van school in kan later schrijven. Zorg dat jij de eerste bent die het boekje ingevuld heeft. Wil je liever een kant-en-klaar aandenken aan haar vrienden en jou geven, maak dan een online vriendenboek en verzamel de antwoorden van de vragen bij de ouders van de kinderen. Zo maak je haar blij en later denkt ze met een glimlach terug aan haar kado.

Speelgoed meisjes 5 jaar

Je kunt er vanuit gaan dat veel genodigden speelgoed meenemen voor de jarige. Ben jij ook op zoek naar speelgoed meisjes 5 jaar, denk dan out of the box: wat dacht je van wetenschappelijk speelgoed waarbij ze haar hersenen kan laten kraken. Zo kan zij ook haar passie ontdekken spelenderwijs. Weet je al dat je nichtje of (klein)dochter een echte waterrat is, dan kun je ook naar gepersonaliseerde kado’s meisjes 5 jaar kijken. Een zwemtas is een mooi kado voor haar en tegelijkertijd ook persoonlijk door haar naam te laten borduren. Meisjes zijn zoet. En daarmee ook dol op zoete lekkernijen als chocolade. Verras haar met een chocoladepizza of juist een voorraad aan snoep.

Nog meer inspiratie?

Andere mensen zochten ook op: Originelel cadeau kind 5 jaar, educatief speelgoed 5 jaar, cadeautje 7 jarige, dans cadeau kind, speelgoed 5 jaar meiden, speelgoed 5 jaar intertoys, buitenspeelgoed 5 jaar, prinsessen speelgoed 5 jaar

 

cadeau meisje 3 jaar 150x150 - Cadeau meisje 3 jaar

Cadeau meisje 3 jaar

cadeau meisje 6 jaar 150x150 - Cadeau meisje 6 jaar

Cadeau meisje 6 jaar