in

Promotie gemaakt?

cadeau promotie

Promotie maken, de meeste mensen dromen ervan. Het kan nog wel eens een jaloerse blik opleveren als het je collega wel lukt terwijl jij al veel langer bij het bedrijf zit en het ook wel graag had gewild. Maar als je vriendin, zus of man promotie heeft gemaakt ben je natuurlijk hartstikke blij en dat moet gevierd worden met een leuk cadeau.  Wordt het een aquarium of een kluis?

Aquarium

Je man brengt aardig wat tijd op zijn werk door dus dan moet je het daar ook gezellig maken. Met dit aquarium op zijn bureau heeft hij altijd iemand die naar hem kijkt. De goudvis zorgt voor wat afleiding. Dit aquarium is multifunctioneel, want het is tegelijkertijd een pennenbak, klok, lamp en kalender.

Zo smart

Een echte smartwatch is vaak te duur maar met dit exemplaar kan je ook goed mee voor de dag komen. Een leuk cadeau dus om te geven. Deze smartwatch werkt op iPhones en Androids telefoons. Je bent helemaal bij de tijd en je kunt er natuurlijk ook mee bellen, foto’s maken of muziek luisteren. Je kunt hem ook tijdens het sporten gebruiken, want er zit ook een barometer, pedometer, altimeter en stopwatch op. Een cadeau waar je man of zus blij van wordt.

Warme koffie binnen handbereik

Met zo’n drukke baan vergeet je wel eens te drinken. Als je je kopje op dit warmhoudplaatje zet die je aansluit op je computer of laptop blijft je drankje lekker warm. Maar vergeet niet je kopje terug te zetten op de verwarmer anders heb je alsnog een koud drankje. Deze usb cupwarmer kan nog meer, want je hebt direct 4 extra USB aansluitingen. Handig toch!

Doos of vaas?

Bij een promotie hoort een bloemetje en die hoort natuurlijk thuis in een aparte vaas. Dat is deze. Hij lijkt van karton maar hij is toch echt van keramiek gemaakt. Jij kunt bij je vriendin wel aankomen met deze leuke doos.

Sparen

Bij een promotie hoort vaak ook een hoger salaris. Dus dat wordt sparen. En je hoeft het niet eens zelf te tellen, want dat doet deze spaarpot voor jou. Op het digitale scherm zie je hoeveel er al in de kluis zit. Als je genoeg hebt gespaard voor die nieuwe schoenen of misschien wel voor die vakantie kraak je de kluis en kun je het geld uit gaan geven.

Lees ook; Cadeau housewarming tradities

Written by mslaros

housewarming cadeau traditie

Housewarming tradities

afscheidskaart

Afscheidskaart: Jammer dat je weg gaat!