in ,

Cadeau voor de baby

cadeau voor baby

Is er net een babytje geboren of is er bij iemand die je liefhebt een kleine op komst? Of je nu op kraamvisite of naar de babyborrel gaat, het is leuk om een kraamcadeau mee te nemen. Wij geven je wat leuke cadeautips!

Gepersonaliseerde cadeaus

Verras de kersverse ouders met een bijzonder cadeautje voor hun kleintje, bijvoorbeeld een kraamkado met foto. Dit kan een foto van het baby’tje zijn, een afbeelding van het geboortekaartje of iets anders. Een foto van het baby’tje is soms misschien wat lastig omdat je die niet altijd hebt, maar via Facebook kom je soms al een heel eind. Anders kun je misschien ook aan een trotse opa, oma of tante vragen of ze misschien een leuke foto hebben die je kunt lenen. Een paar leuke voorbeelden van gepersonaliseerde kado’s met foto en/of naam.

Praktische cadeaus voor de baby

Een luiertaart mag niet ontbreken in dit rijtje! Ik vind ze altijd leuk om te geven en te krijgen. Verschillende lagen luiers met daarop allemaal leuke cadeautjes voor de baby. Ik heb nu ook een luiertaart gevonden waar je slabbetjes en een tutpopje met naam bij kan doen. Echt superleuk! Je kan natuurlijk ook zelf zo’n taart maken.

Dit alles zet je op een mooi onderblad. Om het af te maken plaats je allemaal leuke cadeautjes op de luier. Ik weet zeker dat de ouders het erg leuk zullen vinden!

Herinneringen voor later

  • Ook leuk om een pasgeboren kindje cadeau te geven is dit prachtig gegraveerde armbandje. Je kan het armbandje laten graveren met de naam van het kindje. Verder is het armbandje gemaakt van zilver en is zo’n 10 a 12 cm lang. Een lief, klein gebaar wat de baby altijd met zich mee kan dragen.
  • Het eerste hapje is een mijlpijl voor veel ouders. Om het nog leuker te maken kun je het kindje een eigen bestekje geven. Zilverstad heeft verschillende soorten bestekjes in het assortiment. Naast het bekende nijntje-bestek zijn er ook nieuwe collecties: De Smurfen, Prinses en Voetbal.

Ook leuk voor de baby

  • Babyboekjes
  • Bij gezinnig.nl vind je ook leuke cadeaus.

 

Verrassing per post

Ben je niet van plan om een duur cadeau te geven omdat de nieuwe ouders in kwestie slechts vage kennissen zijn of simpelweg omdat je portemonnee het niet toestaat? Een kaartje wordt ook altijd gewaardeerd. Via Greetz is het mogelijk om kaartjes te sturen met daarop de naam van de pasgeborene. Succes gegarandeerd!

badspeeltje sophia 1

Waterpret met Sophie de giraf

cadeau vriendin

Verjaardagscadeau vriendin; hier verras je haar mee!