in

Houten speelgoed: 15x de leukste cadeaus om te geven!

Houten speelgoed

Houten speelgoed is het leukste cadeau om het hele jaar door te geven. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat dit type speelgoed in vrijwel ieder huishouden met jonge kinderen en oudere kinderen terug is te vinden. Staan de feestdagen bijvoorbeeld op de planning? Komt er langzaam maar zeker een verjaardag aan en ben je op zoek naar een verjaardagscadeau?
Zoek je een geschenk om te geven bij een doop? In alle gevallen is speelgoed dat gemaakt is van hout altijd een erg slimme keuze om te geven.

15x de leukste houten speelgoed

 1. Behendigheids puzzel
  Wat een leuk spel om aan de kleinste te geven! De dieren moeten zorgvuldig worden gestapeld, zodat de ark in evenwicht blijft en de passagiers niet naar beneden vallen.
 2. Regenboog puzzel van hout
 3. een pizza van hout; daar kun je nog eens heerlijk mee spelen!
 4. ABC kubus
 5. Vormenstoof
 6. Puzzels en spellen van hout
 7. Schoolbord bouwstenen
 8. Treinbaan met bouwplaats
 9. Auto’s van hout
 10. Loopfietsen van hout
 11. Gereedschapskist hout
 12. Snijbare verjaardagstaart van hout
 13. Klassieke kikkerbaan
 14. Bouwpakketten van hout
 15. Knutselen met hout

Ruime keuze

Je hebt een erg ruime keuze op het gebied van houten speelgoed. Hierdoor is er voor iedere leeftijd meer dan genoeg keuze en voor ieder budget is er wel een leuk item te vinden. Daarnaast staat hout bekend om het erg duurzame karakter, wat betekent dat het speelgoed na intensief gebruik nog steeds een even mooie uitstraling heeft.

Bij de specialist

Kies ervoor om speelgoed hout te kopen bij een specialist op het gebied van speelgoed. Hierdoor weet je altijd zeker dat er meer dan genoeg keuze is en dat het speelgoed voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard kan een specialist je ook alles vertellen over wat voor soort speelgoed het meest geschikt is om te geven per leeftijdscategorie. De Hema heeft altijd veel houten speelgoed in het assortiment en staat bekent om een goede kwaliteit. Ook zijn wij fan van de houtenspeelgoed-shop.nl. De naam zegt het natuurlijk al; hier hebben ze echt heel erg veel!

Ook leuk; geef een kado als herinnering!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

kerstgeschenk pandora

Geschenken van Pandora

Cadeau voor de gastvrouw

15x cadeaus voor de gastvrouw