in

Cadeau vrouw 20 jaar

cadeau meisje 20 jaar

Je beste vriendin, collega, familielid of gewoon een kennis is alweer 20 jaar. Dit is een mooi rond getal en word waarschijnlijk groot gevierd of misschien wel niet. Ze verdient het in ieder geval wel om een mooie verjaardag te hebben. Maar wat moet je haar nou kado doen? Dit blijft de grote vraag. Wij hebben een aantal leuke kadotips voor jullie en deze speciale gelegenheid.

Cadeaubon

Ze heeft vast een aantal zware jaren achter de rug en verdient het om eens even goed verwend te worden en te ontspannen. Met een cadeaubon heb je verschillende mogelijkheden zoals een heerlijk weekendje weg, inclusief een lekkere diner en/of ontbijt. Of je geeft haar een cadeaubon voor een ontspannend dagje sauna voor twee! Als je zelf meegaat kunnen jullie ook nog eens even goed bij praten over van alles en nog wat.

Bekijk hier meer cadeautips voor haar.

Kookspullen

De 20-jarige krijgt waarschijnlijk steeds vaker de beurt om te koken voor het gezin. Dit kan een lekkere chinees gerecht zijn, Italiaanse pasta of gewoon een soepje als het maar goed smaakt. Motiveer haar met leuke kookspullen zoals de super grappige en schattige Nessie soeplepel, een keukengereihouder, een gepersonaliseerde schort of ovenwanten. Daarnaast zijn er ook schattige cupcake decoraties. Misschien maakt ze daarmee wel lekkere cupcakes voor jou.

Bekijk hier tips voor cadeau beste vriendin.

Accessoires

Sieraden en make-up blijven ondanks alles wel een echte cadeau voor de meiden, ongeacht de leeftijd. Echte meiden zijn bijna altijd bezig met het mooi maken van zichzelf. ‘Zit mijn haar nog wel goed? Heb ik genoeg lippenstift op, zie je het nog wel zitten? Wat vind je van me nieuwe kleur nagelak?’ En zo kan ik nog lang doorgaan. Geef haar een mooie cadeauset met een ketting en oorbellen, een make-up tasje voor al haar make-up of een prachtige zilveren horloge.

Nog meer cadeau ideeen nodig? Kijk ook eens bij verjaardag 19 jaar vrouw of top 10 cadeaus vrouwen.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Gepersonaliseerde spellen; zo is het nog leuker!

Sinterklaas cadeau

Sinterklaas cadeau