in

Cadeau vrouw 20 jaar

cadeau meisje 20 jaar

Je beste vriendin, collega, familielid of gewoon een kennis is alweer 20 jaar. Dit is een mooi rond getal en word waarschijnlijk groot gevierd of misschien wel niet. Ze verdient het in ieder geval wel om een mooie verjaardag te hebben. Maar wat moet je haar nou kado doen? Dit blijft de grote vraag. Wij hebben een aantal leuke kadotips voor jullie en deze speciale gelegenheid.

Cadeaubon

Ze heeft vast een aantal zware jaren achter de rug en verdient het om eens even goed verwend te worden en te ontspannen. Met een cadeaubon heb je verschillende mogelijkheden zoals een heerlijk weekendje weg, inclusief een lekkere diner en/of ontbijt. Of je geeft haar een cadeaubon voor een ontspannend dagje sauna voor twee! Als je zelf meegaat kunnen jullie ook nog eens even goed bij praten over van alles en nog wat.

Kookspullen

De 20-jarige krijgt waarschijnlijk steeds vaker de beurt om te koken voor het gezin. Dit kan een lekkere chinees gerecht zijn, Italiaanse pasta of gewoon een soepje als het maar goed smaakt. Motiveer haar met leuke kookspullen zoals de super grappige en schattige Nessie soeplepel, een keukengereihouder, een gepersonaliseerde schort of ovenwanten. Daarnaast zijn er ook schattige cupcake decoraties. Misschien maakt ze daarmee wel lekkere cupcakes voor jou.

Accessoires

Sieraden en make-up blijven ondanks alles wel een echte cadeau voor de meiden, ongeacht de leeftijd. Echte meiden zijn bijna altijd bezig met het mooi maken van zichzelf. ‘Zit mijn haar nog wel goed? Heb ik genoeg lippenstift op, zie je het nog wel zitten? Wat vind je van me nieuwe kleur nagelak?’ En zo kan ik nog lang doorgaan. Geef haar een mooie cadeauset met een ketting en oorbellen, een make-up tasje voor al haar make-up of een prachtige zilveren horloge.

Nog meer cadeau ideeen nodig? Kijk ook eens bij verjaardag 19 jaar vrouw.

 

Gepersonaliseerde spellen; zo is het nog leuker!

Sinterklaas cadeau

Sinterklaas cadeau