in

Cadeau 19 jaar vrouw; de leukste geschenken!

cadeau 19 jaar vrouw

Op zoek naar cadeau 19 jaar vrouw? Voor de verjaardag van jouw dochter, nicht, vriendin of zus; ze wordt alweer 19 jaar. Het is soms niet te bevatten hoe snel de tijd kan gaan. Gelukkig maakt het niet uit hoe oud je bent, cadeaus zijn altijd van harte welkom. Goed dat je kijkt in de wondere wereld van de cadeaus bij 123cadeauidee.nl. Je zult hier zeker slagen als je op zoek bent naar een cadeau 19 jaar vrouw!

Wat geef je een vrouw die 19 wordt?

Als wij spontaan wat cadeaus zouden moeten noemen, dan denken wij gelijk aan aan deze geschenken voor een 19 jarige meid.

 • een heerlijk Rituals pakket! Rituals echt geen geliefd cadeau; vooral de geschenksets. Ze maken van echt een belevenis en ervaring van douchen! Rituals heeft speciale foams; heerlijk! Kortom, een origineel verjaardagscadeau of kerstcadeau voor haar. En ook qua budget is het een betaalbaar cadeau voor haar. Bekijk hier de mogelijkheden voor Rituals.
 • Een dagje uit, natuurlijk met jou erbij! Er iets toch niets mooiers dan mooie herinneringen te maken met de personen om wie je geeft!
 • Een fotocollage met de mooiste momenten! Als je een cadeau voor je vriendinnetje zoekt; hier maak je haar zeker blij mee. Maar ook als jullie vriendinnen zijn, dan is een collage met foto’s heel leuk om te krijgen. Met foto’s van het afgelopen jaar, de afgelopen 19 jaar of van een leuk dagje uit wat jullie hebben gedaan. Misschien wel van het dagje uit wat je eerder een keer cadeau hebt gekregen. Of wat zij cadeau heeft gedaan!
 • Tip: bekijk hier vind je nog meer voor cadeau vrouw!

Box Brownies bestellen

Verras haar met een cadeau per post

Kun je haar niet zelf een cadeau geven; omdat je niet in de buurt woont of omdat je in quarantaine zit? Of misschien komt het qua tijd gewoon even niet uit. Je verrast haar net zo goed per post; cadeau 19 jaar vrouw!

Cadeaus voor jouw 19 jarige dochter

Natuurlijk geef je jouw 19 jarige dochter een heel ander cadeau dan dat je aan jouw buurmeisje zou geven. Maar goed, wat geef je dan wel als cadeau 19 jaar vrouw.

 • Een sieraad is altijd een heel persoonlijk cadeau en perfect om van jouw ouders te krijgen. Denk aan oorbellen, een armband of een ketting.
 • Misschien heb je al eens een bedelarmband, bijvoorbeeld van Pandora, cadeau gegeven. Het is een leuke traditie om daarna jaarlijks een mooi en passend bedeltje cadeau te geven.

Lifestyle cadeaus voor haar

De meeste meiden van 19 jaar zorgen goed voor zichzelf. Ze ruiken lekker, eten gezond, zorg voor beweging en zorgen dat ze er verzorgt uitzien.  Een beauty cadeau is zeker iets voor haar, maar je verrast haar ook zeker met een lifestyle cadeau.

Verras haar met een sport cadeau

Jouw nichtje van 19 jaar is vast heel sportief; houdt van voetbal of gaat graag naar de sportschool.

 • Terwijl ze druk aan het sporten is, luistert ze vast graag naar haar favoriete muziek. Geef haar bluetooth speakers of een koptelefoon cadeau, zodat ze naar haar favoriete muziek kan luisteren terwijl ze bezig is.
 • Een waterfles is altijd een goed idee, vooral eentje die het water zuivert. Zo krijgt ze alleen het allerbeste in haar lichaam.

Verras haar met een belevenis

De mooiste momenten in het leven kun je niet kopen, toch? Dat is waar, maar je kunt wel een waardebon geven voor een van deze mooie momenten!

 • Wat dacht je van een high tea voor moeder en dochter? Lekker en echt even quality time! Dit geldt trouwens ook voor een high tea met vriendinnen of met je favoriete nicht. Eigenlijk is een high tea altijd een goede cadeau, dus ook voor cadeau 19 jaar vrouw!

Bekijk hier tips voor cadeau beste vriendin.

Lief cadeau meisje 19 jaar

Het is het gebaar wat telt, toch? Dus je hoeft zeker niet met een heel groot cadeau aan te komen, om haar te verrassen.

 • Wil je je vriendin even in het zonnetje zetten, dan kun je zeker met een geluksmuntje aankomen. Een klein geschenk met een groot gebaar. Size doesn’t matter, toch?
 • Sieraden doen het altijd goed bij alle vrouwen van iedere leeftijd. Het kado meisje 19 jaar moet toch wel een ring zijn met daarin een leuke tekst gegraveerd. Of een mooie ketting met een hanger die jullie samen symboliseert.

Nog meer tips

Dit zijn alle cadeau 19 jaar vrouw op een rij

Love & Plums Starry Bath Bomb
thebodyshop.com (€5,00)
Tea Time
wonderbox.nl

Kijk ook voor cadeaus bij meiden 17 jaar en vrouwen van 20 jaar.

 

 

 

 

Written by 123cadeauidee.nl

Geef een foto mozaïek cadeau

Cadeau voor beste vriendin

Cadeau voor beste vriendin; zo geef je het perfecte cadeau!