in

50x leukste cadeaus voor de 19 jarige vrouw; de leukste geschenken!

cadeau 19 jaar vrouw

Op zoek naar een cadeau voor een 19-jarige vrouw? Voor de verjaardag van jouw dochter, nicht, vriendin of zus; ze wordt alweer 19 jaar. Het is soms niet te bevatten hoe snel de tijd kan gaan. Gelukkig maakt het niet uit hoe oud je bent, cadeaus zijn altijd van harte welkom. Goed dat je kijkt in de wondere wereld van de cadeaus bij 123cadeauidee.nl. Je zult hier zeker slagen als je op zoek bent naar een cadeau voor een 19-jarige vrouw!

Wat geef je een vrouw die 19 wordt?

Wanneer ik spontaan aan cadeaus denk, komen deze geschenken voor een 19-jarige meid meteen bij me op:

 • Een heerlijk Rituals pakket ! Voor mij is Rituals echt een geliefd cadeau, vooral de geschenksets. Ze toveren het douchen om tot een echte belevenis en ervaring. De speciale foams zijn heerlijk! Kortom, een origineel verjaardagscadeau of kerstcadeau voor haar. En ook qua budget vind ik het een betaalbaar cadeau voor haar.
 • Ook leuk; een beautybox van Styletone! Met deze beautybox geef je een verwennerij cadeau! Je kunt een cadeaubon geven (zodat ze zelf iets uit kunnen kiezen), maar je kunt natuurlijk ook voor haar kiezen.
 • Een dagje uit, en natuurlijk ga je zelf dan ook mee! Ik vind dat er niets mooier is dan mooie herinneringen maken met de personen om wie ik geef.
 • Een fotocollage met de mooiste momenten! Als ik een cadeau voor mijn vriendin zoek, weet ik dat ik haar hiermee zeker blij maak. Maar ook als wij vriendinnen zijn, vind ik een collage met foto’s heel leuk om te krijgen. Met foto’s van het afgelopen jaar, de afgelopen 19 jaar, of van een leuk dagje uit dat we hebben gedaan. Misschien wel van het dagje uit dat ik eerder een keer als cadeau heb gekregen. Of wat zij mij cadeau heeft gegeven!

Tip: hier vind ik nog meer ideeën voor een cadeau voor een vrouw!

 

Box Brownies bestellen

 

Verras haar met een cadeau per post

Kun je haar niet zelf een cadeau geven, omdat je niet in de buurt woont of omdat ziek bent? Of misschien komt het qua tijd gewoon even niet uit. Je verrast haar net zo goed per post met een cadeau voor een 19-jarige vrouw!

Cadeaus voor jouw 19 jarige dochter

Natuurlijk geef je jouw 19-jarige dochter een heel ander cadeau dan dat je aan jouw buurmeisje zou geven. Maar goed, wat geef je dan wel als cadeau aan een 19-jarige vrouw?

 • Een sieraad is altijd een heel persoonlijk cadeau en perfect om van jouw ouders te krijgen. Denk aan oorbellen, een armband of een ketting.
 • Misschien heb je al eens een bedelarmband, bijvoorbeeld van Pandora, cadeau gegeven. Het is een leuke traditie om daarna jaarlijks een mooi en passend bedeltje cadeau te geven.

Lifestyle cadeaus voor haar

De meeste meiden van 19 jaar zorgen goed voor zichzelf. Ze ruiken lekker, eten gezond, zorg voor beweging en zorgen dat ze er verzorgt uitzien.  Een beauty cadeau is zeker iets voor haar, maar je verrast haar ook zeker met een lifestyle cadeau.

Verras haar met een sport cadeau

Jouw nichtje van 19 jaar is vast heel sportief; houdt van voetbal of gaat graag naar de sportschool.

 • Terwijl ze druk aan het sporten is, luistert ze vast graag naar haar favoriete muziek. Geef haar bluetooth speakers of een koptelefoon cadeau, zodat ze naar haar favoriete muziek kan luisteren terwijl ze bezig is.
 • Een waterfles is altijd een goed idee, vooral eentje die het water zuivert. Zo krijgt ze alleen het allerbeste in haar lichaam.

Verras haar met een belevenis

De mooiste momenten in het leven kun je niet kopen, toch? Dat is waar, maar je kunt wel een waardebon geven voor een van deze mooie momenten!

 • Wat dacht je van een high tea voor moeder en dochter? Lekker en echt even quality time! Dit geldt trouwens ook voor een high tea met vriendinnen of met je favoriete nicht. Eigenlijk is een high tea altijd een goede cadeau, dus ook voor cadeau 19 jaar vrouw!

Bekijk hier tips voor cadeau voor jouw beste vriendin.

Lief cadeau meisje 19 jaar

Het is het gebaar wat telt, toch? Dus je hoeft zeker niet met een heel groot cadeau aan te komen, om haar te verrassen.

 • Wil je je vriendin even in het zonnetje zetten, dan kun je zeker met een geluksmuntje aankomen. Een klein geschenk met een groot gebaar. Size doesn’t matter, toch?
 • Sieraden doen het altijd goed bij alle vrouwen van iedere leeftijd. Het kado meisje 19 jaar moet toch wel een ring zijn met daarin een leuke tekst gegraveerd. Of een mooie ketting met een hanger die jullie samen symboliseert.

Nog meer tips

Dit zijn alle cadeau 19 jaar vrouw op een rij

Love & Plums Starry Bath Bomb
thebodyshop.com (€5,00)
Tea Time
wonderbox.nl

Kijk ook voor cadeaus bij meiden 17 jaar en vrouwen van 20 jaar.

 

 

 

 

Written by 123cadeauidee.nl

Geef een foto mozaïek cadeau

Cadeau voor beste vriendin

Cadeau voor beste vriendin; zo geef je het perfecte cadeau!