in , , , ,

LEGO voor iedereen

lego cadeau

Het is speelgoed voor jong en oud; LEGO staat altijd garant voor eindeloos speelplezier! Bij 123 cadeau idee hebben sommige werknemers nog steeds een zwak voor dit leuk speelgoed. Daarom weer een leuke blog over LEGO. Lees dus snel verder en je hebt zo een cadeau idee voor jongens.

LEGO cadeau volwassenen

LEGO jubileum cadeau idee

Treinen die wel op tijd rijden

Wat de NS niet kan, kunnen ze wel in LEGO City!  Met de nieuwe LEGO trein komen alle passagiers zeker op tijd! Deze gave set bestaat uit een rode, elektrische trein, een station en enkele lego-figuren. Bouw je eigen spoornet en voorzie jouw stad van een geavanceerd trein systeem. Deze speel set is aan te raden voor wat oudere kinderen en volwassen mannen (mochten ze treinen nog steeds leuk vinden).

Vrienden voor het leven

LEGO Friends is vooral heel populair bij meisjes, het wordt dan ook wel meisjeslego genoemd. De kleurrijke wereld is altijd een beleving voor de jonge generatie! Zo kan je in het zwembad lekker spelen in het water en genieten van het heerlijke weer. Ook zijn er leuke kraampjes waar je kan shoppen met je vriendinnen. En er is nog veel meer in de Friends serie te vinden. Benieuwd wat? Neem dan eens een kijkje hier, want er zit vast en zeker iets leuks tussen voor jou!

Written by mslaros

IMG 3232

Cadeau voor de schrik

bordspel

Bordspellen die niet mogen ontbreken