in ,

Cadeaus voor echte Gorgels fans

De Gorgels; sinds het boek van Jochem Myjer in 2016 uitkwam, zijn de Gorgels al super populair bij kinderen tussen de 5-9 jaar!

Het boek

Als ze het boek nog niet hebben, maar alleen kennen omdat ze het uit de bibliotheek hebben geleend of uit de klas, dan mag een eigen exemplaar van de Gorgels natuurlijk niet ontbreken! Het geheim van de Gletsjer is het langverwachte tweede boek.

En toen

Met het boek De Gorgels – En toen? kunnen kinderen op zoek naar hun eigen geschiedenis met De Gorgels. Vraag papa’s, mama’s, opa’s en oma’s naar hun herinneringen. En wat weten zij van hun opa’s en oma’s? Alle generaties dragen bij aan jouw geschiedenis. Een uniek boek om samen te lezen en met je familie in te vullen.

Het prentenboek over De Gorgels

Bestaan Gorgels echt? Volgens de lezers wel!
Komiek Jochem Myjer krijgt dagelijks vragen en kinderen mailen hem hun zelf geknutselde Gorgels. In het prentenboek De Gorgels – Wereld van de Gorgels onthult hij iets meer over hun geheime leven.

Tafels oefenen

Tafels oefenen met de Gorgels. De naam zegt het al; met dit spel oefenen kinderen spelenderwijs de tafels 1 tot en met 12. Ze kunnen het alleen spelen, maar ook met z’n tweeën. Met de spelborden waar de tafels op staan, een uitwisbare stift, een dobbelsteen en een controlevel kunnen kinderen aan de slag. Leuk om te doen en leerzaam bovendien.

De Gorgels spelen met taal

De Gorgels spelen met taal is een scheur-doeblok staat vol met taalpuzzels, verhalen, testjes, geheimschrift, woordslingers en raadsels. Kinderen worden uitgedaagd om samen met De Gorgels al deze leuke spelletjes op te lossen. Spelenderwijs oefenen met taal was nog nooit zo leuk!

Knuffel Bobba

Er is nu voor alle mensenkinderen een eigen Gorgel-knuffel. Met superogen die alles zien, oren die alles horen, een warm wollen jasje en stevige voeten die hem overal brengen waar hij nodig is. Hij past in een rugzak, zit waakzaam op een nachtkastje en in bed, en is zo zacht als je lievelingskussen… Geef hem zelf een naam en zorg goed voor hem!

Gorgels Vriendenboek

Dat is nog eens een leuk cadeau; een heus Gorgels Vriendenboek; om alle vriendjes en vriendinnen in te laten schrijven! Van de naam van hun eigen Gorgel tot hun lievelingsdier, hun EUG (eigen unieke genadeklap) tot de grootste blunder. Bobba en Belia hebben al een pagina voor je ingevuld. Mooi geïllustreerd, vol leuke Gorgel-weetjes en -grapjes. Leuk voor later, of-niet-of-wel!

Het grote Gorgels dictee

Dat spelling ook lollig kan zijn bewijst Het Grote Gorgelsdictee. Dommeldommeltukjesdam, Oepselabambam of Mazzelabammie! Kun jij deze woorden spellen? Dan verdien je 2 punten! Vind je deze woorden te moeilijk, kies dan een makkelijk woord en verdien 1 punt. Schrijf je het woord verkeerd? Dan krijg je helaas 0 punten. Maar kun je wél uitleggen wat het woord betekent, dan verdien je een extra punt.

De Gorgels spel het ondergrondse avontuur

De Gorgels spel het ondergrondse avontuur is een leuk bordspel voor echte Gorgels fans. Een van de Gorgelgabbertjes is ernstig ziek geworden en een Grootbekbrutelaar is hiervan op de hoogte. De Brutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden niet zomaar gebeuren. Kruip in de huid van je favoriete Gorgel zoals de Grijze Gorgel, Gug ofBobba en baan je een weg door de donkere grond om je gabbertje te beschermen. Maar let op! De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Ben jij klaar voor dit ondergrondse avontuur?

Loco mini de wereld van de Gorgels

Loco mini van de Gorgels is ook al zo’n leuk geschenk voor de echte Gorgels liefhebbers! Je ontdekt van alles over het leven op het eiland van de Gorgels. Je viert Bobba’s verjaardag mee en je ziet hoe Bobba en Melle elkaar voor het eerst ontmoeten!

En meer

En als je denkt dat dat alles is; er is zelfs een strandlaken, verrekijker, en zelfs een Gorgels dekbed! Er zijn dus meer dan genoeg cadeau ideeen voor de fans van de Gorgels van Jochem Myjer.

Kijk hier voor meer geschenken voor kinderen op de basisschool.

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau collega; geef een herinnering mee!

eiffel tower

We’ll always have Paris