in

Gepersonaliseerd kinderboek

gepersonaliseerd kinderboek

De naam zegt het al; dat is nog eens persoonlijk! Een gepersonaliseerd kinderboek voor je zoon, dochter, neefje of kleindochter. Of juist namens de kinderen, voor papa, mama, opa of oma. Ben je benieuwd? Lees snel verder.

Mijn verjaardag is geweldig!

“Mijn verjaardag is geweldig!” is een gepersonaliseerd magisch boek gebaseerd op de geboortedatum van het kind. Elk cijfer vertegenwoordigt een unieke en bijzondere kwaliteit. Elk boek is gepersonaliseerd door de naam en verjaardag van het kind. Het perfecte verjaardagscadeau!

Mijn naam is geweldig!

“Mijn naam is geweldig!” is een gepersonaliseerd kleurboek waarmee je de magische betekenis achter de letters van je naam kunt onthullen. Elke letter heeft een uniek en bijzonder verhaal terwijl elke pagina wacht om tot leven te worden gebracht! Weet jij wat er zo bijzonder is aan jouw naam en aan jou? Ook leuk; er is ook een Helly Kitty versie.

Papa, je bent geweldig!

Een prachtig verhaal over de magie van jouw vaders unieke naam. Een gepersonaliseerd boek waarin de vader en het kind de hoofdrol spelen. Dit mooie en bijzondere boek is ook verkrijgbaar voor alle lieve mama’s, opa’s en oma’s op deze wereld!

The Story Tailors

The Story Tailors brengt (leren) lezen voor kinderen naar een geheel nieuw niveau door de (voor)leesboeken persoonlijk te maken. In een paar simpele stappen pas je de boeken aan en ben jijzelf of een van je familieleden de hoofdrolspeler van het verhaal. Dit maakt het voorleesmoment voor het slapengaan extra intiem, vertrouwd en memorabel. De boeken van The Story Tailors zijn geschikt om de (kinder)boekenkast thuis aan te vullen of weg te geven als origineel kado.

Kijk hier voor de mooiste voorleesboeken en gepersonaliseerde cadeaus voor jongens.

 

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

secret santa

Secret Santa; zo vier je dit!

cadeaus voor meiden

Kado meisje: de leukste tips!