gepersonaliseerd kinderboek - Gepersonaliseerd kinderboek
in

Gepersonaliseerd kinderboek

dat is geweldig!

De naam zegt het al; dat is nog eens persoonlijk! Een gepersonaliseerd kinderboek voor je zoon, dochter, neefje of kleindochter. Of juist namens de kinderen, voor papa, mama, opa of oma. Ben je benieuwd? Lees snel verder.

Mijn verjaardag is geweldig!

“Mijn verjaardag is geweldig!” is een gepersonaliseerd magisch boek gebaseerd op de geboortedatum van het kind. Elk cijfer vertegenwoordigt een unieke en bijzondere kwaliteit. Elk boek is gepersonaliseerd door de naam en verjaardag van het kind. Het perfecte verjaardagscadeau!

Mijn naam is geweldig!

“Mijn naam is geweldig!” is een gepersonaliseerd kleurboek waarmee je de magische betekenis achter de letters van je naam kunt onthullen. Elke letter heeft een uniek en bijzonder verhaal terwijl elke pagina wacht om tot leven te worden gebracht! Weet jij wat er zo bijzonder is aan jouw naam en aan jou? Ook leuk; er is ook een Helly Kitty versie.

Papa, je bent geweldig!

Een prachtig verhaal over de magie van jouw vaders unieke naam. Een gepersonaliseerd boek waarin de vader en het kind de hoofdrol spelen. Dit mooie en bijzondere boek is ook verkrijgbaar voor alle lieve mama’s, opa’s en oma’s op deze wereld!

The Story Tailors

The Story Tailors brengt (leren) lezen voor kinderen naar een geheel nieuw niveau door de (voor)leesboeken persoonlijk te maken. In een paar simpele stappen pas je de boeken aan en ben jijzelf of een van je familieleden de hoofdrolspeler van het verhaal. Dit maakt het voorleesmoment voor het slapengaan extra intiem, vertrouwd en memorabel. De boeken van The Story Tailors zijn geschikt om de (kinder)boekenkast thuis aan te vullen of weg te geven als origineel kado.

 

What do you think?

Written by mslaros

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0
124368928 3436560226430265 8689578165840286770 o 150x150 - Sinterklaasbloghop

Sinterklaasbloghop

cadeau meisjes 6 jaar 150x150 - Kado meisje 6 jaar

Kado meisje 6 jaar