in ,

Geschenken voor kinderen op de basisschool

pencils 1365337 640

Geschenken basisschool; als je kind naar school gaat heeft hij/zij veel spulletjes nodig. Sommige hiervan zijn echt nodig en andere cadeaus weer juist helemaal niet. Wij weten wat jouw kind nodig heeft en leuk vindt. De handigste en leukste geschenken voor kinderen op de basisschool hebben wij hieronder voor jullie beschreven!

Tips; kijk hier voor cadeau voor rapport

1. Lunchbox

De lunchbox, eigenlijk ieder kind heeft er wel een nodig. In ieder geval voor de pauzehap en vaak ook voor tussen de middag. Als kind wil je natuurlijk een gaaf broodtrommeltje. Deze broodtrommel met Spiderman erop is natuurlijk ontzettend stoer. Bij bol.com hebben ze hele leuke trommels voor elk kind en voor elke leeftijd, echt een leuk cadeaus basisschool.

2. Stabilo stiften

Stabilo is een geweldig merk. Het heeft mooie stevige producten die je kind het hele jaar en de jaren daarna kan gebruiken. Deze stiften vind ik erg handig voor als ze iets voor zichzelf mogen tekenen of mogen schrijven met mooie kleuren!

3. Etui met naam

Een etui met je eigen naam. Zo raakt je kind zijn etui hopelijk nooit meer kwijt. Op de website bulbby.com kun je zelf de etui samenstellen. Kleur, vorm, naam, ontwerp… alles is mogelijk. De etui is lekker stevig, waardoor het niet snel stuk zal gaan. Vul de etui met een schaar, pen en gum met naam en je cadeau is klaar!

4. Rugzak met broodtrommel voorzien van eigen naam

Dit cadeautje zag ik ook voorbijkomen. Je kunt jouw eigen rugzak ontwerpen en daarbij zit ook een broodtrommel. Een superleuk cadeautje voor je zoon of dochter. Ik weet zeker dat ze trots zullen zijn op wat ze hebben gekregen. Gepersonaliseerde cadeaus zijn trouwens altijd een goed idee.

Bekijk hier handige cadeaus voor kinderen.

5. Stabilo pen

Om goed te leren schrijven heb je een goede pen nodig. Op school raden ze deze stabilo pen aan. Doordat er een vulling in zit kun je hem jaren gebruiken door de vulling te vervangen wanneer deze leeg is. De stabilo pen is in verschillende kleuren leverbaar. Uit ervaring kan ik je vertellen dat kinderen het erg fijn vinden om met deze pen te schrijven. Hij ligt lekker in de hand en zorgt ervoor dat ze hem met de juiste pengreep moeten vastpakken.

Is hij of zij helemaal gek van de Gorgels? Kijk hier voor een leuk Gorgels cadeau.

Written by mslaros

gepersonaliseerde cadeaus jongens

Gepersonaliseerde cadeaus voor jongens

super mario

Super Mario Bros