in

Gratis Moederdag cadeaus

moederdag cadeau

“Moederdag cadeaus hoeft niet veel te kosten!” wordt er wel eens gezegd. Bij 123cadeauidee.nl hebben wij zelfs cadeautips voor cadeaus die helemaal GEEN geld kosten. Ja, echt waar! Benieuwd wat? Je leest het in dit blog!

Een dikke kus

Het simpel, een heel lief gebaar en het kost niks; een dikke kus voor  je moeder is een kosteloos cadeautje waarmee je toch al je liefde voor haar uitdrukt! Je maakt hem natuurlijk af met een heerlijke knuffel 🙂

Bloemen

Een bos bloemen kost geld, maar zelf bloemen plukken kost geen cent! En dan bedoelen we geen kleine bloemetjes langs de rand van de weg, maar de grote bloemen in de natuur! Ga er op uit, want ze zijn er in overvloed. Kijk wel dat je niet in de brandnetels en berenklauwen stapt, want dan wordt het een pijnlijk avonduurtje!

Schrijf een gedicht

Je hoeft geen Shakespeare te zijn om een simpel gedichtje op papier te zetten. Gebruik je fantasie en vertel je moeder in een paar (simpele) regels tekst hoeveel je om haar geeft. Rijmen is geen must, maar het helpt je gedicht zeker op te leuke! En mocht je er na lang piekeren nog niet uitkomen, dan is je vriend “Google” altijd een mooi alternatief!

Maak een liedje

Als je dacht dat een gedichtje schrijven al moeilijk was, dan is een liedje schrijven helemaal een uitdaging. Pak je gitaar (of ander instrument) erbij, schrijf een melodie en schrijf daar een couplet (of twee) bij. Je hoeft niet de prins onder het raam van de prinses te zijn, maar net als bij het gedicht geldt; in een paar simpele regels tekst kan je jouw liefde voor je moeder simpel uitdrukken! Creatief en leuk om te doen, maar vooral om aan te horen!

Koken

Stuur je moeder de keuken uit en ga zelf eens kokkerellen! Je moeder zal het vast waarderen als jij haar avond eten klaar maakt. Of lekkere koekjes in de vorm van een hartje. Dat de ingrediënten geld kosten laten we ter zijde. Dus haal de Gordon Ramsey in jezelf naar boven en hol die keuken in.

Wil je toch wat budget besteden aan jouw Moederdag cadeau? Bekijk hier de leukste moederdag cadeaus tips!

Berichtje van de ceremoniemeester

cadeau schoonmoeder

Cadeau voor je schoonmoeder