in

Cadeau op kamers; wat geef jij?

cadeau op kamers

Cadeau op kamers; wat ga jij geven? Studeren is een nieuwe stap na de middelbare school. Bij deze grote stap in iemands leven, wil je graag een presentje geven! Via 123cadeauidee.nl vind je gauw de leukste cadeautjes en het perfecte cadeau idee, zoals extra grote speakers of een vrolijke klok!

Iets nuttigs

Als ouder vind je het misschien leuker om je kind dat op kamer gaat iets te geven waar hij of zij echt wat aan heeft. Een snijplank klinkt niet zo leuk, maar wordt al een stuk leuker als je er een foto op laat drukken! Een kookboek kan ook makkelijk zijn, als is het maar voor de basics. Als je je zoon/ dochter goed kent en niet verwacht dat hij veel gaat koken, verras dan met iets anders. Cadeautip: koop dan een pizzasnijder om te geven. Of vershoudbakjes, zodat ze regelmatig eten vanuit het ouderlijk huis mee kunnen nemen.

Voor de housewarming

Studenten houden over het algemeen ook wel van een drankje, dus bij het vieren van de intrek in de nieuwe kamer, hoort ook een spelletje beerpong. Een andere suggestie is de hamer multi-tool, voor het geval er wat te repareren valt de dag na de housewarming…

Groen in huis

Als iemand op kamer gaat, dan kun je hem of haar ook verrassen met een leuke kamerplant! Kamerplanten zorgen voor sfeer en zijn een onderdeel van het interieur. Door het toevoegen van kamerplanten creëer je een huiselijke, gezonde en zuurstofrijke leefomgeving. Sommige kamerplanten hebben veel aandacht, water en bovenal zonlicht nodig, maar er is ook genoeg keus voor de plantenliefhebber die geen groene vingers of tijd heeft.

Wasmand

Een wasmand voorkomt vuile was door het hele huis. Een machine hoef je ze niet gelijk cadeau te geven; je verrast ze vaak beter met een wasmand. Het liefst eentje die je makkelijk kunt vervoeren; zodat de wekelijkse was gedaan kan worden door papa en of mama.

Een verrassing

Veel kersverse studenten zijn nog bijzonder jong wanneer zij al op zichzelf gaan wonen. Sommige jongvolwassenen slaan hun vleugels uit omdat ze van de vrijheid willen genieten, terwijl andere min of meer genoodzaakt zijn te verhuizen vanwege de locatie van hun opleiding: de afstand naar de hogeschool of universiteit is mogelijk zo ver, dat op kamers gaan praktischer is. Een praktisch cadeau is altijd handig.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

lingerie cadeau

Wij willen lingerie cadeau!