in

De leukste thema’s voor een babyshower

De leukste thema's voor een babyshower

Als aanstaande oma of beste vriendin van mama-to-be, kun jij maar aan één ding denken: het organiseren van de babyshower! Maar hoe doe je dat? Met deze babyshowerthema’s krijgt de soon-to-be mama de verrassing van haar leven!

Safari thema

Een Safari thema is perfect voor babyshowers, vooral als de babykamer ook in deze stijl is ingericht. Deze thema heeft een wild en avontuurlijk gevoel, wat perfect past bij de komst van een nieuw gezinslid. Versier de ruimte met groene, gele en bruine tinten en gebruik dierenfiguren zoals giraffen, olifanten, leeuwen en zebra’s als decoraties.

Kijk hier voor babyshowers van celebraties.

Eenhoorn thema

Een Eenhoorn thema is ideaal voor een babyshower van een meisje. Het is een magisch thema dat perfect past bij de komst van een kleine prinses. Versier de ruimte met roze, paars en pasteltinten en gebruik eenhoorn decoraties zoals ballonnen, bekers, bordjes en servetten.

Kijk hier voor baby cadeau idee

Bloementhema

Een bloementhema is geschikt voor elke babyshower, ongeacht het geslacht van de baby. Bloemen zijn tenslotte een symbool van nieuw leven en vieren de lente. Gebruik pasteltinten voor de bloemen en versier de ruimte met mooie bloemstukken en bloemvormige ballonnen.

Nautisch thema

Een nautisch thema is ideaal voor babyshowers van jongens. Het heeft een maritiem gevoel en past goed bij de komst van een kleine kapitein. Versier de ruimte met blauwe, witte en rode tinten en gebruik nautische decoraties zoals ankers, reddingsboeien, boten en zeemeeuwen.

Disney thema

Een Disney thema is perfect voor elke babyshower, ongeacht het geslacht van de baby. Gebruik Disney-karakters als decoraties, zoals Mickey en Minnie Mouse, Winnie de Poeh en zijn vriendjes, de prinsessen van Disney of Toy Story-figuren. Dit thema zal gegarandeerd de gasten betoveren en het gevoel geven dat ze in een sprookje zijn beland.

Luau thema

Een Luau thema is een leuke en feestelijke optie voor elke babyshower. Gebruik kleurrijke decoraties, slingers zoals bloemenslingers, tiki-fakkels en palmbladeren. Vergeet niet om ook wat hula-rokjes en bloemenkransen te kopen voor de gasten.

Dierentuin thema

Een dierentuin thema is perfect voor babyshowers van jongens en meisjes. Versier de ruimte met dierenfiguren zoals leeuwen, tijgers, apen en giraffen. Gebruik natuurlijke tinten en groene kleuren om een jungle-gevoel te creëren.

Boho thema

Een boho thema is ideaal voor eenbabyshower met een meer ontspannen en rustieke sfeer. Gebruik natuurlijke materialen zoals hout, touw en jute, evenals boho-chic decoraties zoals dromenvangers, veertjes en bloemenkransen. Kies voor rustgevende tinten zoals beige, crème en lichtroze om een warme en gezellige sfeer te creëren.

Prinsessen thema

Een prinsessen thema is perfect voor babyshowers van meisjes. Versier de ruimte met roze en paarse tinten en gebruik prinsessen decoraties zoals tiara’s, kroontjes en glazen schoentjes. Voeg wat magie toe aan het feest door prinses-spelletjes te spelen en glitter en confetti te gebruiken als decoratie.

Regenboog thema

Een regenboog thema is perfect voor een babyshower van zowel jongens als meisjes. Gebruik regenboogkleurige decoraties zoals ballonnen, slingers en confetti. Het is een vrolijk en kleurrijk thema dat de gasten zeker in een feeststemming zal brengen.

Of het nu gaat om een jungle, prinsessen of regenboog thema, een babyshower is een geweldige manier om de komst van een nieuwe baby te vieren en te vieren met vrienden en familie.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Zo laat je weten dat je aan iemand denkt!

11 gebaren om iemand te laten weten dat je aan haar denkt

cadeau voor jongens

Cadeau voor jongens