in

Kleinigheidjes voor Vaderdag

Kleinigheidjes voor Vaderdag

Kleinigheidjes voor Vaderdag: waar ga jij hem mee verrassen op Vaderdag? Ben jij op zoek naar een leuk geschenk, maar heb jij geen idee wat je paps kan geven? Een kleinigheidje voor Vaderdag is altijd leuk, vooral als het een van deze onderstaande Vaderdag cadeaus is!

Chocolade voor papa

Is jouw vader gek op chocolade? Geef hem een chocolade hart met jouw foto cadeau! Dit kan een foto van jou zijn, een foto met jouw broertjes en/of zusjes of een met jouw vader. Hij vind het vast zonde om hem op te geven hihi.

Voor de grappigste vader

Is jouw vader ook zo’n grapjes? Vol met flauwe grappen, woordgrappen en grapjes die hij alleen zelf begrijpt? Dan hebben wij de perfecte cadeaus voor hem, echte Kleinigheidjes voor Vaderdag!

Maak zelf jouw cadeau

  • Papa’s doen natuurlijk heel veel klusjes in huis en dat vinden ze vast niet altijd even leuk. Maak daarom een bonnenboekje met klusjes die jij voor papa kunt doen en geef hem dit cadeau. Klusjes die je erop kunt zetten; auto wassen, vuilnis buiten zetten, tafel afruimen, een dikke knuffel en ga zo maar door.

Bier voor Vaderdag

Het is misschien cliché, maar er zijn nu eenmaal veel mannen, dus ook vaders, de gek zijn op een biertje! Je kunt papa dus verrassen met een bierpakket, maar er zijn ook heel veel leuke accessoires. Als je zelf 18+ bent, dan kun je zelfs jouw vader uitnodigen voor een bierproeverij; dat is toch helemaal gaaf?

Cadeau voor de BBQ

Misschien houdt jouw vader wel veel meer van bbq’en. Logisch, want veel mannen zijn hier gek op. Je maakt de bbq helemaal compleet met wat echt gadgets voor de bbq. Wat dacht je van BBQ Brandijzer, waarmee je een naam brand op een hamburger of ieder ander stukje vlees. Handig, zo weet hij zeker dat er geen kinderen zijn die zijn stukje vlees inpikken! Ook stoer, het Slam BBQ Zwaard. Aan BBQ zwaard zit een vork, om het vlees mee om te draaien. De houten handgreep wordt niet warm en je wordt beschermt tegen de vlammen door het roestvrijstalen handvat. Echt een hebbeding!

Geluksmuntje

Het geluksmuntje komt wel vaker ter sprake op ons blog, maar dat is omdat wij gewoon fan zijn! Wist je dat ze pas heel veel nieuwe geluksmuntjes hebben gekregen? Maar voor papa blijft de geluksmunt ‘Beste vader’ natuurlijk het meest toepasselijk. Wedden dat jouw vader hier heel blij mee zal zijn!

Kleinigheidjes voor Vaderdag; alles op een rij

 

Cadeau tradities in Vietnam

twaalf geboden huwelijksfeest

Feestregelement voor de bruiloft