in

Cadeau jongen 1 jaar

cadeau jongen 1 jaar

Cadeau jongen 1 jaar: fe kleine smurf heeft een mijlpaal in zijn jonge leven bereikt: hij is 1 geworden! Ondanks dat hij nog geen kado’s zelf registreert, kun je niet met lege handen op zijn verjaardag aankomen. Dus wat voor cadeau jongen 1 jaar is geschikt? Dit wordt een dolle boel. Als je voor je neefje een kado zoekt, ga dan voor een uniek kado voor baby. Wat dacht je van een knuffelbeer met jouw foto erop en een lief tekstje? Ja, je kunt een knuffelbeest heel simpel laten personaliseren.

Kado eerste verjaardag

Ben je een tante of oom die van feesten houdt en wil je de baby alvast in de feeststemming voor zijn verjaardag brengen, dan kom je ver tijdens zijn dagelijks badje. Geef als kado jongen 1 jaar een lichtshow. De lampjes zullen de badkamer omtoveren tot een discotheek.

Kado met speciale betekenis

Een sieraad als kado geven, is altijd goed. Laat de spruit weten dat je van hem houdt door dit mooie gebaar. Een stoere armband met naamplaatje is een tof kado voor een baby. Ook de ouders verdienen wel een kado voor alle slapeloze nachten; wat dacht je van een matching armband of juist een bedelarmband met namen van alle kinderen en de ouders. Een mooi kado voor iedere gelegenheid is toch wel een gegraveerde spiegel. Een wijze spreuk voor de baby of een leuke afbeelding kunnen de spiegel sieren.

Kado voor baby’s

Tover een glimlach op het gezicht van de baby met een loopwagen met een interactief activiteitenpaneel. Geschikt als cadeau voor baby’s vanaf 6 maanden. Er is een vrolijk knipperend zonnetje, een telefoonhoorn, gekleurde pianotoetsen en nog veel meer. Genoeg om de jarige te verrassen, je doet alles voor een lach! Wil je cadeaus voor een iets ouder kindje, dan hebben wij hier kado’s voor jongens van 2 jaar en ook voor jongens van 3 jaar!

cadeau jongen 2 jaar

Cadeau jongen 2 jaar

Opzoek naar een cadeau vrouw? De perfecte cadeaus van 2022!

Cadeau vrouw