in

Cadeau jongen 10 jaar

cadeau jongen 10 jaar

Op zoek naar een cadeau jongen 10 jaar? Bekijk dan snel onderstaande geselecteerde cadeaus! Bij 123 cadeauidee.nl vind je deze, en nog veel meer toffe cadeaus voor een jongen van 10 jaar.

Gadgets en games

Stoere jongens verras je natuurlijk met een stoere gadget en ook voor ondeugende knapen zijn er genoeg geschenken waar ze lekker mee uit de voeten kunnen. Binken die liever gamen die verras je natuurlijk met een van de nieuwste games van de XBOX, Switch of PlayStation.

Cadeaus voor in de winter

In de winter zijn jongens vaak binnen, luisteren naar muziek, kijkend naar een goede film of kijken lekker met de LEGO bouwen. Of LEGO kinderachtig is? Zeker niet, want er zijn hele serieuze LEGO bouwsets voor jongens die in groep 6 of groep 7 zitten. Als het wat kouder is dan zijn cadeaus voor zijn kamer ook altijd welkom. Een mooie zitzak, een speaker voor de muziek of een leuke klok. De boeken van de Loser serie zijn ook erg populair!

Kado’s voor in de zomer

In de zomer verras jij jouw buurman met een gaaf waterpistool, een nerfpistool of een voetbal tenue van zijn favoriete voetbalclub. Of wat dacht je van een dagje uit; bijvoorbeeld naar een klimbos of survival. Echte kado’s voor de zomer! Bij Vakantieveilingen of Groupon heb je regelmatig leuke aanbiedingen, gewoon even in de gaten houden.

Grotere kado’s

Als jongens groter worden, dan willen ze vaak ook wat grotere, duurdere cadeaus. Dus een nieuwe telefoon, tablet of andere gadget. Dit zijn leuke geschenken om aan de familie te vragen en eventueel kunnen deze natuurlijk prima als gezamenlijk cadeau worden gegeven. Als je weet dat jouw vriend een nieuwe tablet voor zijn verjaardag krijgt, dan is het leuk om hem te verrassen met een nieuwe tablet hoes.

Twijfel je nog steeds aan het cadeau voor een knul van 10 jaar? Kijk ook eens bij de kado’s voor jongens van 9 jaar of cadeaus voor jongens 11 jaar, misschien krijg je hier ook nog inspiratie!

 

sinterklaas dobbelspel

Sinterklaas dobbelspel

cadeau jongen 9 jaar

Cadeau jongen 9 jaar