in ,

Kindvriendelijke games

kindvriendelijke games

Kinderen en gamen; altijd een uitdaging. Op zich is er natuurlijk niets mis met een uurtje gamen; mits het wel spellen voor zijn of haar leeftijd zijn. Wij geven je graag wat cadeautips voor kindvriendelijke games, voor voor gamers onder de 12 jaar.

‘Animal Crossing: New Horizons’

Net als in de vorige edities is het de bedoeling van Animal Crossing: New Horizons om een dorpje vol menselijke dieren uit te bouwen. Je kan er hout hakken, straten aanleggen, vissen, nieuwe vrienden maken,… Je vraagt je misschien af, wat is hier leuk aan, maar meer dan 13 miljoen mensen kochten het al!

‘Super Mario 3D All-Stars’

Natuurlijk ken je Mario al! De bekendste loodgieter ter wereld is terug, maar niet met een volledig nieuw spel. ‘Super Mario 3D All-Stars’ bundelt namelijk drie Mario-klassiekers: ‘Super Mario 64′ (uit 1996), ‘Super Mario Sunshine’ (uit 2002) en ‘Super Mario Galaxy’ (uit 2007). Voor veel kinderen zal deze bundel zo de perfecte introductie in de wereld van Mario vormen.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

kaartspellen

Een kaartspel kan altijd

12,5 jaar getrouwd