in

Cadeau jongen 12 jaar; de leukste verrassingen!

Cadeau jongen 12 jaar

Op zoek naar een cadeau jongen 12 jaar? Bekijk dan snel onderstaande geselecteerde cadeaus!  Wat dacht je van stoere LEGO sets, hippe rugzakken of je eigen basketbalnet om te oefenen! Bij eenkadovoor vind je deze en nog veel meer toffe kado’s voor een jongen van 12 jaar. Houdt jouw kleinzoon de nieuwste gadgets? Dan maak je hem blij met een nieuwe tablet, smartwatch of speak voor muziek. Dan heb je ook nog de gadgets die je absoluut niet nodig hebt en daarom voor de liefhebber geweldig zijn.

Wat is leuk om te kopen voor een 12 jarige?

 • Als je 12 jaar wordt, dan zit je meestal in groep 8, het laatste schooljaar op de basisschool. Schoolspullen voor de middelbare school komen vast snel van pas, bijvoorbeeld een mooie rugzak. Gezien zijn leeftijd is ‘wat geef je een brugklasser?’ ook een goede vraag. Voor leuke schoolspullen slagen wij altijd wel bij de HEMA.
 • De meeste jongens van zijn leeftijd hebben nu vaak ook een mobiele telefoon. Leuk, want dan kun je hem verrassen met een telefoonhoesje van zijn favoriete merk of iets anders waar hij gek van is. Ook leuk; personaliseer de telefoonhoes met zijn eigen naam en/of foto. Zo kan je broertje, zoon of vriendje aan iedereen laten zien dat dit echt zijn telefoon is. Je hebt genoeg keus voor 12-jarige cadeau.
 • Voor de actieve, sportieve jongens zijn er ook stoere cadeaus, zoals een skateboard of een basketbalring voor in de tuin. Ook drones en RC-auto’s doen het vaak goed als cadeau jongen 12 jaar.

Leuke sinterklaas cadeautjes 12 jaar

Het blijft altijd lastig om het perfecte Sinterklaascadeau te vinden voor een jongen van 12 jaar. Gelukkig zijn er wel een aantal cadeaus die bijna altijd in de smaak vallen en die hij eigenlijk altijd op zijn verlanglijstje heeft staan.

 • Denk hierbij aan den spelcomputer, zoals de nieuwste PlayStation of Nintendo Switch.
 • Natuurlijk ook leuke cadeaus die wat minder duur zijn, zoals nieuwe boeken van zijn favoriete schrijver of een bordspel waar hij samen met vrienden of familie van kan genieten.

En vergeet niet de klassieker: een chocoladeletter en wat pepernoten. Want dat hoort er toch wel echt bij tijdens Sinterklaas!

Andere favoriete cadeaus

Andere favoriete kado’s waar je hem blij mee zult maken zijn bijvoorbeeld een abonnement op een tijdschrift waar hij van houdt. De Kijk, een voetbaltijdschrift, ja zelfs de Donald Duck is leuk! Cadeaus voor zijn kamer zijn ook altijd leuk, zoals een dekbedhoes van zijn favoriete voetbalclub of stripfiguur. Als hij van gamen houdt, dan is hij ook blij met een van de nieuwste games. Hou er wel rekening mee met de spelcomputer die hij heeft, want als hij een XBOX heeft dan heeft hij natuurlijk niets aan een spel van de Wii. Op 123cadeauidee.nl vind je de leukste kado’s voor een jongen. Op zoek naar een kado voor een jongen van een bepaalde leeftijd?

Wat koop je voor een kind die alles al heeft?

Soms heb je het gevoel dat een kind eigenlijk alles al heeft en dan is het natuurlijk helemaal moeilijk om een geschenk te kopen.

 • Verras hem dan met een gave belevenis, een dagje uit! Zoals een dagje naar het circuit of een survival-weekend.

Cadeau jongen 12 jaar; alle cadeautips op een rij

Dit zijn de leukste cadeautips voor tieners vanaf 12 jaar

 1. Een voetbal of basketbal
 2. Een spelconsole of videogames
 3. Een verzameling van strips of boeken naar keuze
 4. Een abonnement op zijn favoriete tijdschrift of comic book
 5. Een fiets of skateboard
 6. Een set van technische speelgoed; LEGO Technic of een robot kit
 7. Een set van schilders benodigdheden
 8. Een wetenschap DIY kit
 9. Een coole kledingstuk zoals een hoodie of sneakers

Ben je op zoek naar nog meer cadeautips, bijvoorbeeld cadeau 13 jarige zoon, cadeau voor 12-jarige meiden of cadeau voor 14-jarige zoon.

 • Waar spelen 12 jarigen mee?
 • Cadeau jongen 12 jaar

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.

Cadeau jongen 13 jaar

Cadeau jongen 13 jaar; dit geef je hem cadeau!

Cadeau jongen 11 jaar

Cadeau jongen 11 jaar; de beste cadeaus op een rij!