in

Hoe wens je iemand succes voor het eindexamen? Onze tips!

succes

In mei beginnen beginnen traditiegetrouw de eindexamens voor de meeste leerlingen. Ken jij iemand in jouw omgeving die dit jaar examen gaat doen? Dan wil je hem of haar natuurlijk succes wensen! Het wordt een spannende tijd, voor de kandidaten en de familie natuurlijk ook. Wil je iemand een steuntje in de rug geven? Zo wens je ze succes met het examen!

Een lief kaartje

Mailtjes en appjes zijn leuk, maar een echte kaart door de brievenbus blijft toch een echte verrassing. Wens iemand dus succes met een lief kaartje! Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Een simpele kaart met ‘succes met je examens’ is al erg leuk.
Ook leuk als iemand geslaagd is, maar dus zeker ook om iemand succes te wensen!

Tekst voor op de kaart

Ok, maar dat zet je dan op die kaart? Je kunt een heel persoonlijke berichtje erop zetten of het iets algemener houden. Dat ligt ook aan de relatie die je met de persoon hebt. Je wilt iemand in ieder geval veel succes wensen voor examens. Misschien heb je iets aan deze teksten als inspiratie.

 • Zet hem op! Ik weet dat je het kunt.
 • Je hebt hard gewerkt voor dit examen, en ik weet zeker dat het zal lonen. Veel succes!
 • Ik ben ervan overtuigd dat je dit examen met vlag en wimpel zult halen. Succes!
 • Jouw vastberadenheid en harde werk zullen je door dit examen heen helpen. Heel veel succes!
 • Moge dit examen slechts een kleine stap zijn op weg naar het succes dat je verdient. Veel succes!
 • Je hebt alles in je om dit examen tot een succes te maken. Succes en blijf vertrouwen in jezelf!

Leuke verrassingen om iemand succes te wensen

 • Weet jij iemand die het even niet meer ziet zitten, al het studeren? Een grote glimlach tover je op ieders gezicht met een enorme smiley ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra de ontvanger de deksel opent. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen! Een leuke heliumballon bestel je bijvoorbeeld bij Greetz , de perfecte manier om iemand succes te wensen!
 • Een geluksmuntje is een klein muntje waarmee je iemand heel veel geluk wenst! Of succes, zoals voor een eindexamen. Hij of zij kan hem in zijn portemonnee doen of in zijn broekzak; zodat je altijd geluk bij je hebt 🙂 Echt een aanmoediging examens!
 • Van chocolade wordt iedereen vrolijk en helemaal als het ook nog een lieve tekst is, toch? Daarom is het Chocotelegram zo leuk!

Wat is jouw favoriete cadeau om iemand succes te wensen bij het examen? Kijk hier voor nog meer cadeau idee voor een examen.

Hoe wensen anderen iemand succes

Wij vroegen onze bezoekers hoe zij iemand succes wensen voor het examen en wij kregen deze leuke tips!

 • Astrid: toen mijn kinderen examen deden, maakten mijn man en ik een EHBE koffertje! Eerste Hulp bij Examens! Dit was een klein koffertje met daarin wat dextro voor extra energie, deodorant voor al het zweten, sinaasappels voor extra vitamine, pennen voor het examen, paracetamol voor alle hoofdpijn en nog meer van dit soort kleine woordgrapjes!
 • Martine: toen mijn nichtje vorig jaar examen deed; heb ik haar een kaartje gestuurd met daarin wat kleine Marsjes en een Kanjer stroopwafel. ‘Je hebt heel wat in je mars’ en ‘je bent een kanjer’!

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Een heerlijk chocotelegram

speelgoed eerste verjaardag

Speelgoed voor de eerste verjaardag