bedankje trainer - Bedankje trainer coach voor het sportieve seizoen
in

Bedankje trainer coach voor het sportieve seizoen

Bedank jouw trainer of coach!

Het was soms een uitdaging om je zoon of dochter op tijd naar de training te brengen. Vooral met een drukke baan is een behoorlijke opgave om hier elke week op tijd te verschijnen.

Trainer bedankt!

De meeste trainingen was je dan ook op tijd en zag je hoeveel plezier de kleine had. De trainer of coach heeft hier natuurlijke een grote rol in gespeeld. Zonder de sportieve en vriendelijke coach of trainer had hij of zij het niet zo lang volgehouden, niet gegroeid in de ontwikkeling en had ze geen lol in sport. En dat is toch wel heel veel waard!

Sportief bedankje trainer

Nu is het einde van het seizoen in zicht, je weet hoe teleurgesteld je kleine zal zijn. Geen voetbal, basketbal of hockey training meer op woensdag avond en geen wedstrijden meer in het weekend. Laat hem of haar het seizoen even goed af ronden door een geschenk te geven aan de trainer coach. Een bedankje voor de trainer en coach is het minste wat je kan doen voor deze inspirerende en vrolijke mensen. Dit is het beste begin van de zomervakantie.

Geschenk voor de coach

Je kunt ook zelf iets geven; bijvoorbeeld een sleutelhanger voor de beste trainer; bidon met zijn naam of mok met ‘beste trainer ever’ en natuurlijk zijn naam. Persoonlijk vind ik deze tas ook echt geweldig; die wil toch iedereen van zijn of haar team krijgen! Het zelfde geldt voor deze mok voor de coach, leuk voor in de kantine of gewoon voor thuis.

 

Kado trainer met het team

Maar goed, wat geef je dan cadeau? Je kunt er voor kiezen om iets met het team te geven, dan kun je wat groters geven.

Bedankje voor de voetbaltrainer

Of wij nog meer cadeau ideeën hebben, bijvoorbeeld specifiek als bedankje voor de voetbaltrainer? Zeker, lees gelijk even mee!

  • Altijd willen voetballen, zelfs in huis? Dat is deze airsoccer echt een verrassing!
cadeau geslaagd 150x150 - Cadeau geslaagd eindexamen

Cadeau geslaagd eindexamen

boys 2769553 640 150x150 - Buitenspellen voor kinderen

Buitenspellen voor kinderen