in

Bedankje trainer coach voor het sportieve seizoen

Bedankje trainer coach

Ben je op zoek naar een bedankje voor de trainer of coach? Aan het einde van het seizoen is het altijd leuk om een bedankje te geven! Dit als waardering voor de trainer of coach van jouw team, of het team van jouw kinderen, voor het afgelopen jaar. Dat kan met het hele team samen of alleen namens jezelf. Cadeautips nodig? Lees snel verder.

Trainer bedankt!

Bij de meeste trainingen zag je hoeveel plezier de kleine had. De trainer of coach heeft hier natuurlijk een grote rol in gespeeld. Zonder de sportieve en vriendelijke coach of trainer had hij / zij het niet zo lang volgehouden, niet gegroeid in zijn of haar ontwikkeling en had hij of zij geen plezier in sport. En dat is toch wel heel veel waard!

DIY cadeaus voor de trainer

Ook leuk; geef als bedankje trainer coach een cadeautje dat je zelf hebt gemaakt!

Geschenk voor de coach

Je kunt ook zelf iets geven; bijvoorbeeld een sleutelhanger voor de beste trainer; bidon met zijn naam of mok met ‘beste trainer ever’ en natuurlijk zijn naam. Ook leuk; een beker trainer bedankt coach, leuk voor in de kantine of gewoon voor thuis als bedankje trainer coach.

Sportief bedankje trainer

Nu het einde van het seizoen in zicht is, weet je hoe teleurgesteld je kind zal zijn. Geen voetbal, basketbal of hockeytraining meer op woensdagavond en geen wedstrijden meer in het weekend. Laat hem of haar het seizoen goed afronden door een geschenk te geven aan de trainer of coach. Een bedankje voor de trainer en coach is het minste wat je kunt doen voor deze inspirerende en vrolijke mensen. Dit is het beste begin van de zomervakantie.

Tekst trainer bedanken

Als je jouw trainer gaat bedanken, dan hoort daar natuurlijk ook een leuk kaartje bij. Maar wat schrijf je als trainer bedanken tekst. Gebruik gerust wat teksten door elkaar, om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

 • Coach, bedankt voor het leuke seizoen! De leukste wedstrijd vond ik ‘de wedstrijd tegen’.
 • Trainer, bedankt voor alle inzet van het afgelopen jaar! Ik vond het erg leuk.
 • Bedankt voor jouw begeleiding en ondersteuning!
 • ‘Naam’, je bent een fantastische trainer. Het was een erg leuk seizoen met ‘naam team’.

Welke tekst bedankt trainer voetbal zou jij gebruiken?

Cadeau voor de trainer met het team

Maar goed, wat geef je dan cadeau? Je kunt er voor kiezen om iets met het team te geven, dan kun je wat groters geven.

 • Een bon voor een etentje samen,
 • Een wijnproeverij >> bekijk hier de mogelijkheden
 • Maak een leuk vriendenboekje voor de trainer >> bekijk deze hier.
 • Een abonnement op het tijdschrift van zijn favoriete club.
 • Ook altijd leuk; een tshirt voor de beste trainer of de beste coach! Leuk als cadeau trainer volleybal of voor een andere sport.
 • Wil je meerdere leuke cadeaus geven met het team? Doe het dan in deze leuke tas voor de trainer >> bekijk deze hier.

Bedankje voor de voetbal trainer

Of wij nog meer cadeau ideeën hebben, bijvoorbeeld specifiek als bedankje voetbaltrainer? Zeker, bekijk hier nog meer tips voor cadeau trainer voetbal!

 • een leuke voetbal met eigen naam
 • een mooie sporttas met haar eigen naam
 • deze cadeaus bestel je makkelijk via Bulbby
 • Wat je ook geeft; doe er in ieder geval een afscheidskaart bij!

 

Cadeaus voor de Hockeycoach

Speciaal voor de hockeycoach hebben wij ook nog wat cadeau ideeen op een rij gezet; als bedankje coach hockey!

 • Gepersonaliseerde hockeystick: Laat een hockeystick graveren met de naam van de coach en het teamlogo. Het zal een speciaal aandenken zijn dat zijn of haar passie voor de sport weerspiegelt.
 • Hockeyboek: Geef je coach een boek over de geschiedenis van hockey, tactieken of inspirerende verhalen van succesvolle spelers. Het zal zijn of haar kennis en liefde voor het spel vergroten.
 • Teamfoto op canvas: Laat een  foto van het team op canvas afdrukken en geef het cadeau aan de coach. Het zal een blijvende herinnering zijn aan het seizoen! Als je zorgt voor een witte achtergrond, dan kan iedereen ook nog zijn/ haar naam erbij zetten en een persoonlijk berichtje!
 • Hockeytraining accessoires: Overweeg geschenken zoals trainingskegels, pionnen, trainingshesjes of een snelheidsmeter om de trainingen van de coach te verbeteren en het team te ondersteunen.
 • Voor leuke hockeycadeaus kijk je bij Simply Colours.

Cadeaus voor de volleybal trainer

Alle eerder genoemde cadeaus kun je natuurlijk geven aan jouw volleybal trainer! Dit zijn nog wat tips die echt voor de volleybalcoach zijn; bedankje trainer volleybal!

 • Gepersonaliseerde coachtas: Geef je coach een stevige en functionele sporttas met zijn of haar naam erop geborduurd. Het zal praktisch zijn tijdens wedstrijden en trainingen.
 • Volleybaltechniek boek: Geef je coach een boek dat gericht is op volleybaltechnieken en strategieën. Het zal hem of haar helpen bij het verfijnen van de trainingen en het ontwikkelen van nieuwe oefeningen.
 • Volleybalnotitieboek: Schenk je coach een stijlvol notitieboek waarin hij of zij trainingssessies, wedstrijdtactieken en belangrijke aantekeningen kan bijhouden. Het zal van onschatbare waarde zijn bij het plannen en evalueren van het spel.

Cadeaus voor de basketbal coach

 • Gepersonaliseerd coachbord: Geef je coach een coachbord met magneten om spelsituaties en tactieken visueel te kunnen uitleggen. Het is een praktisch hulpmiddel dat zijn of haar trainingen zal verbeteren.
 • Basketbaltrainingsapp: Schenk je coach een abonnement op een basketbaltrainingsapp die video’s, oefeningen en trainingsplannen biedt. Het zal hem of haar helpen om nieuwe drills en technieken te ontdekken en de spelers verder te ontwikkelen.
 • Basketbalwedstrijdkaartjes: Koop kaartjes voor een professionele basketbalwedstrijd van het favoriete team van je coach. Het is een geweldige manier om hem of haar te laten ontspannen en te genieten van het spel op een hoger niveau.
 • Teamfotoalbum: Verzamel foto’s van het team gedurende het seizoen en maak een fotoalbum. Voeg persoonlijke notities toe om de speciale momenten en prestaties te benadrukken. Het zal een gewaardeerde herinnering zijn voor de coach.

Iets lekkers voor de coach

Na een jaar lang hard en gezellig trainen en sporten, mag er natuurlijk ook best iets lekkers getrakteerd worden, vinden jullie niet?

 • Een lekkere taart met een leuke foto van het hele team!

[

Ervaringen van anderen

Andere ouders gaven dit cadeau aan het einde van het trainingsseizoen van hun kinderen; misschien heb je wat aan deze ideeën!

 • Martine: wij gaven als cadeau coach basketball een gepersonaliseerde beker, met hun eigen naam en het logo van het team. Ze zijn dit jaar ook kampioen geworden, dus ook de teamnaam, het jaar van het seizoen + kampioen hebben we ook opgeschreven! Deze beker hebben wij vervolgens gevuld met snoep.
  We hebben getwijfeld of we niet beter een trofee konden geven; wat ook heel leuk is. Maar het voordeel van de gepersonaliseerde mok, is dat je hem ook dagelijks kunt gebruiken. En ik begreep dat ze dat ook doen!
 • Miranda: wij gaven een bidon met de naam van de trainer als bedankje voor het afgelopen seizoen! Deze koop je bijvoorbeeld bij YourSurprise. Als extra’tje hadden wij ook een mooie kaart met een leuke teamfoto!

Alle bedankje trainer coach op een rij

Snoeppot bedrukken
yoursurprise.nl (€15,95)
Baseball cap bedrukken – Zwart
yoursurprise.nl (€14,95)

Op zoek naar een bedankje voor jouw buurvrouw of vriendin? Of kijk eens op ons Pinterest account voor nog meer leuke cadeau tips!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeautjes voor kinderfeestjes

Cadeautjes voor kinderfeestjes

Cadeaus aanstaande vader

Dit zijn de leukste cadeaus voor de aanstaande vader!