in

Bedankje trainer coach voor het sportieve seizoen

Bedankje trainer coach

Bedankje trainer coach; aan het einde van het seizoen is het altijd leuk een bedankje te geven! Als waardering voor trainer of coach van jouw team, of het team van jouw kinderen, voor het afgelopen jaar. Dat kan met het hele team samen of alleen namens jezelf. Cadeau tips nodig? Lees snel verder.

Trainer bedankt!

De meeste trainingen was je dan ook op tijd en zag je hoeveel plezier de kleine had. De trainer of coach heeft hier natuurlijke een grote rol in gespeeld. Zonder de sportieve en vriendelijke coach of trainer had hij of zij het niet zo lang volgehouden, niet gegroeid in de ontwikkeling en had ze geen lol in sport. En dat is toch wel heel veel waard!

Geschenk voor de coach

Je kunt ook zelf iets geven; bijvoorbeeld een sleutelhanger voor de beste trainer; bidon met zijn naam of mok met ‘beste trainer ever’ en natuurlijk zijn naam. Het zelfde geldt voor deze mok voor de coach, leuk voor in de kantine of gewoon voor thuis.

Sportief bedankje trainer

Nu is het einde van het seizoen in zicht, je weet hoe teleurgesteld je kleine zal zijn. Geen voetbal, basketbal of hockey training meer op woensdag avond en geen wedstrijden meer in het weekend. Laat hem of haar het seizoen even goed af ronden door een geschenk te geven aan de trainer coach. Een bedankje voor de trainer en coach is het minste wat je kan doen voor deze inspirerende en vrolijke mensen. Dit is het beste begin van de zomervakantie.

Cadeau voor de trainer met het team

Maar goed, wat geef je dan cadeau? Je kunt er voor kiezen om iets met het team te geven, dan kun je wat groters geven.

 • Een bon voor een etentje samen
 • Een wijnproeverij >> bekijk hier de mogelijkheden
 • Maak een leuk vriendenboekje voor de trainer >> bekijk deze hier.
 • Een abonnement op het tijdschrift van zijn favoriete club.
 • Ook altijd leuk; een tshirt voor de beste trainer of de beste coach!
 • Wil je meerdere leuke cadeaus geven met het team? Doe het dan in deze leuke tas voor de trainer >> bekijk deze hier.

Bedankje voor de voetbal trainer

Of wij nog meer cadeau ideeën hebben, bijvoorbeeld specifiek als bedankje voor de voetbaltrainer? Zeker, bekijk hier nog meer tips voor cadeau trainer voetbal!

Cadeaus voor de Hockeycoach

Speciaal voor de hockeycoach hebben wij ook nog wat cadeau ideeen op een rij gezet;

 • Gepersonaliseerde hockeystick: Laat een hockeystick graveren met de naam van de coach en het teamlogo. Het zal een speciaal aandenken zijn dat zijn of haar passie voor de sport weerspiegelt.
 • Hockeyboek: Geef je coach een boek over de geschiedenis van hockey, tactieken of inspirerende verhalen van succesvolle spelers. Het zal zijn of haar kennis en liefde voor het spel vergroten.
 • Teamfoto op canvas: Laat een  foto van het team op canvas afdrukken en geef het cadeau aan de coach. Het zal een blijvende herinnering zijn aan het seizoen! Als je zorgt voor een witte achtergrond, dan kan iedereen ook nog zijn/ haar naam erbij zetten en een persoonlijk berichtje!
 • Hockeytraining accessoires: Overweeg geschenken zoals trainingskegels, pionnen, trainingshesjes of een snelheidsmeter om de trainingen van de coach te verbeteren en het team te ondersteunen.

Cadeaus voor de volleybal trainer

Alle eerder genoemde cadeaus kun je natuurlijk geven aan jouw volleybal trainer! Dit zijn nog wat tips die echt voor de volleybalcoach zijn.

 • Gepersonaliseerde coachtas: Geef je coach een stevige en functionele sporttas met zijn of haar naam erop geborduurd. Het zal praktisch zijn tijdens wedstrijden en trainingen.
 • Volleybalclinic: Registreer je coach voor een volleybalclinic gegeven door een bekende volleybalcoach. Het zal een geweldige gelegenheid zijn om nieuwe inzichten en technieken op te doen.
 • Volleybaltechniek boek: Geef je coach een boek dat gericht is op volleybaltechnieken en strategieën. Het zal hem of haar helpen bij het verfijnen van de trainingen en het ontwikkelen van nieuwe oefeningen.
 • Volleybalnotitieboek: Schenk je coach een stijlvol notitieboek waarin hij of zij trainingssessies, wedstrijdtactieken en belangrijke aantekeningen kan bijhouden. Het zal van onschatbare waarde zijn bij het plannen en evalueren van het spel.

Cadeaus voor de basketbal coach

 • Gepersonaliseerd coachbord: Geef je coach een coachbord met magneten om spelsituaties en tactieken visueel te kunnen uitleggen. Het is een praktisch hulpmiddel dat zijn of haar trainingen zal verbeteren.
 • Basketbaltrainingsapp: Schenk je coach een abonnement op een basketbaltrainingsapp die video’s, oefeningen en trainingsplannen biedt. Het zal hem of haar helpen om nieuwe drills en technieken te ontdekken en de spelers verder te ontwikkelen.
 • Basketbalwedstrijdkaartjes: Koop kaartjes voor een professionele basketbalwedstrijd van het favoriete team van je coach. Het is een geweldige manier om hem of haar te laten ontspannen en te genieten van het spel op een hoger niveau.
 • Teamfotoalbum: Verzamel foto’s van het team gedurende het seizoen en maak een fotoalbum. Voeg persoonlijke notities toe om de speciale momenten en prestaties te benadrukken. Het zal een gewaardeerde herinnering zijn voor de coach.

Iets lekkers voor de coach

Na een jaar lang hard en gezellig trainen en sporten, mag er natuurlijk ook best iets lekkers getrakteerd worden, vinden jullie niet?

[

 

Alle bedankje trainer coach op een rij

61c54306f3eeb17020f89f089c3ba3db
yoursurprise.nl (€15,95)
3fb8916a54edf413e9ceb45ea0e30eb6
yoursurprise.nl (€14,95)

Op zoek naar een bedankje voor jouw buurvrouw of vriendin?

Cadeautjes voor kinderfeestjes

Cadeautjes voor kinderfeestjes

Cadeaus aanstaande vader

Dit zijn de leukste cadeaus voor de aanstaande vader!