in

Cadeau jongen 5 jaar

cadeau jongen 5 jaar

Kleine jongens worden groot en dat betekent ze veel meer beseffen welke kado’s ze krijgen. Oké een cadeau jongen 5 jaar hoeft niet levensgroot te zijn, maar je zult merken dat jongens op deze leeftijd al echt kritisch kunnen zijn. Ga voor originele kado’s voor de jongen in kwestie. Als je goed nadenkt over de favoriete bezigheden van je zoon, neefje, kleinzoon, buurjongen of vriendje, dan krijg je vast een beeld van welke kado’s hij het leukst zal vinden.

Schoolkado’s jongens

Hij zit al een tijdje op school, maar schoolkado’s jongens 5 jaar doen het altijd goed op verjaardagen. Geef hem bijvoorbeeld een vriendenboek kado waar hij al haar vriendinnetjes en vriendjes van school in kan later schrijven. Zorg dat jij de eerste bent die het boekje ingevuld heeft. Vroeger was dit misschien alleen leuk voor meisjes, tegenwoordig vinden jongens dit ook schitterend. Er zijn ook hele stoere vriendenboeken voor jongens. Een nieuwe schoolbeker of tekenspullen zijn ook altijd welkom.

Speelgoed jongens 5 jaar

Je kunt er vanuit gaan dat veel genodigden speelgoed meenemen voor de jarige. Ben jij ook op zoek naar speelgoed jongens 5 jaar, denk dan out of the box: wat dacht je van wetenschappelijk speelgoed waarbij hij zijn hersenen kan laten kraken. Zo kan hij ook zijn passie ontdekken spelenderwijs. Daarbij maak je jongens altijd blij met een mooie doos LEGO, bijvoorbeeld van het thema LEGO City. Ook leuk, knutselspullen. Ook echt niet alleen voor meisjes; er zijn genoeg stoere jongens knutselspullen! Spellen Kinderen van 5 zijn vaak ook gek op spelletjes doen. Wist je dat je al heel veel spelletjes hebt voor jongens van deze leeftijd? De bekende dozen van Loco zijn nog altijd populair, net als het spel de Toren van Pisa. Sommige oude spellen krijgen gewoon een nieuw jasje, bijvoorbeeld met Cars, Prinsessen, Minions en Frozen. Ook nieuwe spellen zijn leuk om te krijgen; zoals Barbecue Party en Disney Frozen Olaf spel.

Twijfel je nog steeds aan het kado voor een knul van 5 jaar? Kijk ook eens bij de kado jongen 4 jaar of kado’s voor jongens 6 jaar, misschien krijg je hier ook nog inspiratie!

Cadeau jongen 5 jaar op een rij

sinterklaas feest

Maak je klaar voor het Sinterklaas feest!

make up

HEMA make-up om cadeau geven