in

Kinder cadeau 6 jaar

cadeau meisje 6 jaar

Kinder cadeau 6 jaar kopen kan nog best lastig zijn. Want wat geef je cadeau aan kinderen die 6 jaar worden? Spelen blijft voor een kind erg belangrijk, zo oefenen ze eigenlijk ook met creatief en fantasierijk zijn. Creatief zijn is ook erg handig voor later. Spelen kan dus leerzaam zijn daar is niks mis mee. Lees hier onze tips en doe inspiratie op voor een leuk cadeau voor een meisje van 6 jaar!

Speelgoed voor kinderen van 6 jaar

Uiteraard doet speelgoed het altijd goed bij meisjes van 6 jaar. Denk wel goed na wat ze leuk vindt – vraag eventueel aan haar ouders waar zij graag mee speelt. Veel meisjes houden natuurlijk van poppen, maar misschien is ze net uit die fase. Geniet er nog maar van, voor je het weet zoek je een cadeau  voor een 16 jarige meid 🙂

Waar spelen kinderen van 6 jaar mee? Populair bij meisjes van 6 jaar; Frozen, L.O.L. Surprise! en Barbie! Meiden van 6 jaar doet meestal alles na wat ze haar moeder of oudere zus ziet doen. Met bijvoorbeeld een babypop en speelgoed huishoud spullen leert ze om een goeie moeder te zijn. Ze ziet mama of papa ook vaak in de keuken lekkere gerechten maken of een cake bakken. Een kinderfornuis , speelkeuken inclusief kookspullen is dan ook een erg leuk cadeau voor haar. 

Creatieve cadeaus

Wat is een leuk cadeau voor een 6 jarige? Een 6-jarig meisje houd zich ook veel bezig met knutselen en tekenen. Meisjes die zich net een kunstenaar voelen met nieuwe tekening of knutselwerk. Mama mag deze ook zeker niet weggooien van haar! Verras haar daarom met een

  • Een kleurdoos
  • potloden set
  • 3D pen, zoals deze
  • verf en papier om te knutsel

Make-up en haarspullen voor kinderen

Wat is een leuk cadeau voor meisjes van zes jaar? Als het een echt meisje-meisje is, dan zal ze het vast leuk vinden om zich te verkleden. Je kunt dan bijvoorbeeld een prinsessenjurk kopen, maar vaak is het lastig om de maat van een kind in te schatten (naast het feit dat ze flink groeien). Overweeg dus make-up of haarspullen te kopen. Ze verkopen in de speelgoedwinkel speciale sets, waar meisjes zichzelf een beetje mee kunnen opmaken.

Ouderwetse spelletjes

Wat geef je aan een kind van 6 jaar? Het kan ook leuk zijn om gewoon een ouderwets kaart- of bordspel cadeau te geven voor haar verjaardag. Gezelligheid gegarandeerd!

School spullen

Wat geef je aan een kind van 6 jaar?Ze voelen zich nu officieel heel groot, want ze mag bijna naar groep 3. Je gaat leren lezen, schrijven en rekenen.

Nu het meisje binnenkort naar groep 3 gaat wil ze vast en zeker nieuwe school spullen. Deze spullen moeten opvallend en leuk zijn, zodat ze met plezier naar school gaat om het aan haar vriendinnen te laten zien. Het voordeel van een cadeau voor school, is dat je gelijk een nuttig cadeau geeft! Wat dacht je van deze ceen schooltas, etui, schrijfmap, broodtrommel en drinkbeker, maar dan van haar favoriete Disney figuren, Trolls of K3.

Tip; bekijk ook cadeautips voor jongens op leeftijd

Nuttige cadeaus

Wil je haar wel met een geschenk verrassen; maar geen speelgoed geven? Cadeau kind 6 jaar geen speelgoed is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Boeken voor meisjes

Als een meisje zes wordt, begint ze waarschijnlijk net met lezen. Een boek is dan zeker een aanrader! Het kan wel lastig zijn om het niveau in te schatten. Maar geen probleem; ieder boek is tenslotte ook leuk als voorleesboek!

Buitenspeelgoed voor meisjes

buitenspeelgoed 6-7 jaar

Leuke games voor meisjes

Het kan ook zijn dat je je nichtje of buurmeisje erg van gamen houdt. Een leuke game is dus zeker een geweldig cadeau meisje 6 jaar!

Cadeaus voor een kinderfeestje

Ja, eigenlijk raken wij er niet over uitverteld; want er zijn zoveel leuke kado’s voor meisjes van 6 jaar! En het hoeft zeker geen duur cadeau te zijn; wat handig is als je een cadeau zoekt voor een kinderfeestje of kinder partij’tje.

Nog meer cadeautips

Kunnen kinderen van zes spelen met LEGO? Zeker; en voor meiden zijn er ook echt leuke sets!

Kinder cadeau 6 jaar op een rij

Weet jij al welk stoere meiden cadeau je gaat geven? Dit zijn de tips nog even op een rij.

3D Pen XXL set
bol.com (€39,50)

 

Nog meer cadeau ideeën

Ben je op zoek naar nog meer cadeau ideeën; bijvoorbeeld

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeaus voor de juf

Cadeaus voor de juf

Kinder cadeau 8 jaar

Kinder cadeau 8 jaar; de leukste tips voor kinderen