in

Cadeau jongen 6 jaar

Wat voor cadeau geef je aan een jongen die 6 wordt?

cadeau jongen 6 jaar

Cadeau jongen 6 jaar; het kan lastig zijn om een leuk cadeau te verzinnen voor een jongen die zes jaar wordt. Wat vinden ze immers leuk? Het is vast lang geleden dat je zelf 6 jaar oud was. Daarom hier een aantal tips, voor een leuk cadeau voor jouw neefje, buurjongen of de zoon van jouw vrienden.

1. Speelgoed

Bij jongens doen speelgoed het altijd wel goed. Let wel goed op wat je koopt en wat ze leuk vinden. Zo is Lego bij jongens van deze leeftijd vrij populair, maar het kan zijn dat ze een specifieke set al hebben. Zorg dus dat je altijd het bonnetje bewaart, zodat je het product eventueel kunt retourneren. Dit zijn andere speelgoed tips voor jongens van 6 jaar.

  • Pokémon kaarten, een verzamelalbum, een spel of eigenlijk alles van Pokémon!
  • Hot Wheels; de meeste jongens zijn gek op Hot Wheels! Het grote voordeel hiervan is dat je hier heel veel van hebt; dus ook in verschillende prijsklasse. Handig, ook als je een wat kleiner budget hebt.
  • We hadden het al even over Lego; tijdloos en populair speelgoed. De meeste jongens van 6 zijn gek op het thema City en Ninjago. Weet je het niet zeker? Ga dan voor City; dit vinden de meeste ouders ook leuker. Waar je hem trouwens echt blij mee maakt? Een LEGO trein!

2. Snoep

Het is ook hartstikke leuk om als klein cadeautje wat snoepgoed te geven aan een kind. Welke jongen houdt er immers niet van snoep? Je kunt een zakje schepsnoep geven, of bij een lokale snoepwinkel allerlei kleine soorten snoepgoed kopen. Succes gegarandeerd!

3. Bord- of kaartspel

Een ander leuk cadeau is een bord- of kaartspel. De meeste kinderen komen om in het speelgoed. Een bord- of kaartspel is door het hele gezin te gebruiken en zorgt voor avonden lang plezier.

4. Boeken

Als een jongen zes jaar is, zit hij waarschijnlijk in groep drie en leert hij net lezen. Het kan dan leuk zijn om een kinderboekje te kopen waar hij mee kunt oefenen. Niet alleen is dit leuk, het is ook nog eens heel leerzaam. Mocht dit te lastig zijn voor het kind, dan kan je ook een mooi voorleesboek kopen!

Tip: check bij de ouders

In sommige gevallen kan het zijn dat je het niet leuk vindt om het cadeau vooraf met de ouders te overleggen. Maar het kan wel een goed idee zijn. Zeker als het kind veel cadeaus krijgt, kan het nog wel eens zo zijn dat twee mensen hetzelfde kopen. Daarbij weten ouders ook beter waar de interesse van het kind ligt.

Cadeau jongen 6 jaar op een rij

cadeau jongen 7 jaar

Cadeau jongen 7 jaar

sinterklaas feest

Maak je klaar voor het Sinterklaas feest!