in

Cadeau meisje 12 jaar

cadeau meiden 12 jaar

Weet jij wat je cadeau kunt geven aan een meisje van 12 jaar? Uit ervaring weten wij dat dit nogal een uitdaging kan zijn. Kun je wel wat hulp gebruiken? Check dan 123cadeauidee.nl! Bij ons vind je een helder overzicht van leuke cadeau ideeën!

Sieraden meiden van 12 jaar

Meiden van 12 jaar zijn steeds meer met het uiterlijk bezig en zijn vaak gek op sieraden. Daarbij is 12 jaar een bijzondere leeftijd; waarschijnlijk zit ze in groep 8 en gaat ze bijna naar het voortgezet onderwijs. Het is daarom leuk om een mooi sieraad te geven

  • Verras haar met een mooie armband, bijvoorbeeld een bedelarmband. Dan kun je bij andere bijzondere gebeurtenissen weer een nieuw bedeltje geven.
  • Oorbellen zijn ook altijd leuk om cadeau te geven; hier kun je er niet genoeg van hebben en oorbellen zijn er in veel verschillende budgetten. Dat is ook wel erg fijn.
  • Weet je uit ervaring dat haar sieraren altijd overal en nergens liggen? Dan is een sieradendoos of een sieradenboom ook een erg leuk geschenk.

Cadeaus voor de telefoon

Iedereen is tegenwoordig maar bezig op zijn telefoon, zo ook je nicht, dochter en kleindochter van 11 jaar. Ze moet ook altijd up-to-date gehouden worden. Een geschenk wat met haar telefoon te maken heeft; daar zul je haar zeker mee verrassen!

  • Een gepersonaliseerde case, met een leuke foto van jullie laatste vakantie, jullie huisdier of met haar vriendinnen. Dan heeft ze die altijd bij zich!
  • Altijd handig; een powerbank. Je weet maar nooit wanneer je zonder komt te zitten.

Voor de camera

Meiden van 12 dromen er wel eens van in de voetsporen te treden van hun favoriete blogger, vlogger of influencer. Maakt ze vaak Tiktok filmpjes?

  • Een goed statief is dan handig; wel eentje die makkelijk in gebruik is natuurlijk.
  • Meiden die graag selfies nemen zijn ongetwijfeld in de wolken met een Fuji Instax Mini 9 camera. De foto’s kunnen meteen afgedrukt worden en het toestel zelf ziet er erg schattig en hip uit.

Spellen en games

De jeugd van tegenwoordig is gek op gamen, maar voor een ouderwets spel zijn ze vaak ook nog wel te porren. Gezellig om met zn allen te doen.

  • Op veel verlanglijstjes vinden we de Nintendo Switch Lite terug. Met de handheldconsole in felle snoepkleurtjes kunnen ze hun favoriete games zoals Animal Crossing New Horizons – Happy Home Paradise of Super Mario Maker 2 overal spelen.
  • Een bordspel zoals Catan blijft een klassieker en echt een favoriet.

 

 

 

Written by mslaros

Cadeau meisje 13 jaar

Cadeau meisje 13 jaar; dit geef je haar cadeau!

Cadeau meisje 11 jaar