in

11 gebaren om iemand te laten weten dat je aan haar denkt

Zo laat je weten dat je aan iemand denkt!

Als iemand waar om je geeft het moeilijk heeft, heeft dat vaak ook invloed op jezelf. Je voelt je vaak machteloos en wilt helpen. Maar hoe laat je iemand weten dat je er voor diegene bent? Wij hebben een aantal manieren bedacht en we hopen je te inspireren. Want hoe fijn zou het zijn als jij je dierbare met een kleinigheidje een hart onder de riem kan steken?

1. Een dikke knuffel

Het klinkt misschien heel simpel, maar een knuffel kan meer betekenen dan je denkt! Dit kan natuurlijk een fysieke knuffel zijn; zo fijn als iemand verdrietig is, maar zeker ook bij blijdschap. Kun je elkaar niet in het echt zien, dan is een knuffelbeer ook een prima alternatief, vind je niet? Deze bestel je bijvoorbeeld bij YourSurprise .

2. Een bosje bloemen

Met een kleinigheidje als een bosje bloemen kun je iemand opfleuren. Gaat hij of zij door een moeilijke tijd? Bloemen doen het altijd goed!

3. I’ll be there for you

Er zijn verschillende manieren om te zeggen dat iemand op je kan rekenen. Een klein geschenk of een minimale handeling kan meer zeggen dan 1000 woorden én meer betekenen dan een groot cadeau. Een leuke mok met deze tekst is super origineel.

Tip; bekijk hier meer tips cadeau moeilijke tijd.

4. Een lief berichtje

Wie wordt er niet blij van? Een lief Whatsappberichtje. Op deze simpele manier weet de ontvanger direct dat hij in jouw gedachte is, en dat is fijn om te weten!

5. Een wenskaart

Dit kleinigheidje gaat al jaren mee, maar is zeker nog steeds een aanrader. Door een lieve wenskaart te sturen, weet de ontvanger dat je aan die persoon denkt. Extra leuk is dat je een kaartje kunt bewaren zodat het een blijvende herinnering is!

6. Afleiding 

Een hele goede manier om iemand te helpen die het moeilijk heeft, is even iets leuks gaan doen. Kijk samen een leuke film of ga de stad in. Door afleiding knap je op!

7. Een telefoontje

Kan je niet naar je dierbare toe? Bellen is altijd een optie. Door een kort, of iets langer telefoontje te hebben, ben je er toch een beetje bij!

8. Een geluksmuntje

Je gunt jouw vriend, vriendin of familielid natuurlijk alle geluk van de wereld. Vooral na een moeilijke tijd. Geef eens een geluksmuntje cadeau, waarmee jij je dierbare het beste wenst!

9. Trakteren

Samen gezellig een kop koffie of thee drinken en lekker kletsen. Dit werkt meestal goed als afleiding en daarbij laat je natuurlijk zien dat je wilt helpen!

10. Chocolade

De zoektocht naar een lief gebaar begint (en eindigt meestal) bij chocolade.

11. Een ballon per post

Elke keer als je naar deze ballon kijkt, zie je de vrolijke kleuren en de big smile. It lights up the room. De ballon zit in een leuke doos. Zodra je deze open maakt vliegt de ballon er uit. Echt een geweldige verrassing iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit.

12. Een verrassing per post

Een ballon per post is leuk, maar een andere verrassing ook! Heerlijke brownies van BoxBrownies; chocolade, bloemen; ja zelfs een stuk kaas! Je verstuurt het allemaal per post. Voor de kaas kijk je bij SayCheeseToday. Van de naam alleen moet je toch al lachen?
Je kunt ook een fruitmand cadeau geven.

 

Met deze gebaren kun jij jouw dierbare vast en zeker helpen! Heb jij nog meer ideeën? Wij horen het graag!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

sorry cadeau

De leukste sorry cadeaus

De leukste thema's voor een babyshower

De leukste thema’s voor een babyshower