in

9 gebaren om iemand te laten weten dat je aan haar denkt

Zo laat je weten dat je aan iemand denkt!

Als iemand waar om je geeft het moeilijk heeft, heeft dat vaak ook invloed op jezelf. Je voelt je vaak machteloos en wilt helpen. Maar hoe laat je iemand weten dat je er voor diegene bent? Wij hebben een aantal manieren bedacht en we hopen je te inspireren. Want hoe fijn zou het zijn als jij je dierbare met een kleinigheidje een hart onder de riem kan steken?

1. I’ll be there for you

Er zijn verschillende manieren om te zeggen dat iemand op je kan rekenen. Een klein geschenk of een minimale handeling kan meer zeggen dan 1000 woorden én meer betekenen dan een groot cadeau. Met deze 8 aanraders weet jouw dierbare zeker dat je er voor hem of haar bent!

2. Een dikke knuffel

Het klinkt misschien heel simpel, maar een knuffel kan meer betekenen dan je denkt! Dit kan natuurlijk een fysieke knuffel zijn; zo fijn als iemand verdrietig is, maar zeker ook bij blijdschap. Kun je elkaar niet in het echt zien, dan is een knuffelbeer ook een prima alternatief, vind je niet? Deze bestel je bijvoorbeeld bij Smartphoto.

3. Een bosje bloemen

Met een kleinigheidje als een bosje bloemen kun je iemand opfleuren. Gaat hij of zij door een moeilijke tijd? Bloemen doen het altijd goed!

4. Een lief berichtje

Wie wordt er niet blij van? Een lief Whatsappberichtje. Op deze simpele manier weet de ontvanger direct dat hij in jouw gedachte is, en dat is fijn om te weten!

5. Een wenskaart

Dit kleinigheidje gaat al jaren mee, maar is zeker nog steeds een aanrader. Door een lieve wenskaart te sturen, weet de ontvanger dat je aan die persoon denkt. Extra leuk is dat je een kaartje kunt bewaren zodat het een blijvende herinnering is!

6. Afleiding 

Een hele goede manier om iemand te helpen die het moeilijk heeft, is even iets leuks gaan doen. Kijk samen een leuke film of ga de stad in. Door afleiding knap je op!

7. Een telefoontje

Kan je niet naar je dierbare toe? Bellen is altijd een optie. Door een kort, of iets langer telefoontje te hebben, ben je er toch een beetje bij!

8. Een geluksmuntje

Je gunt jouw vriend, vriendin of familielid natuurlijk alle geluk van de wereld. Vooral na een moeilijke tijd. Geef eens een geluksmuntje cadeau, waarmee jij je dierbare het beste wenst!

9. Trakteren

Samen gezellig een kop koffie of thee drinken en lekker kletsen. Dit werkt meestal goed als afleiding en daarbij laat je natuurlijk zien dat je wilt helpen!

Met deze 9 gebaren kun jij jouw dierbare vast en zeker helpen! Heb jij nog meer ideeën? Wij horen het graag!

sorry cadeau

De leukste sorry cadeaus

De leukste thema's voor een babyshower

De leukste thema’s voor een babyshower