in

Wie geef jij een cadeautje?

cadeautje

Een cadeautje kan heel groot en overdreven zijn, maar dat hoeft toch helemaal niet. Verras iemand eens met iets moois, kleins, iets met een boodschap. Weet je niet welk cadeautje? Wij geven je graag tips!

Cadeautje voor hem

Verras hem met een geschenkje, omdat hij altijd klaar staat voor je. In het huis, als je een nieuwe fotolijstje opgehangen wilt hebben, maar ook buiten de deur, als je met een lekke band staat. Verras hem met een heerlijke chocolade telegram als cadeautje. Wedden dat het chocolade telegram niet lang onaangebroken blijft? Bekijk hier meer cadeaus voor hem.

Cadeautje voor haar

Staan jouw vrienden altijd voor je klaar, bijvoorbeeld om de kat eten te geven als je op vakantie gaat? Of heeft de buurvrouw een reservesleutel, die je eigenlijk wel erg vaak mag lenen? Er zijn genoeg redenen voor een cadeau voor haar. Ook haar maak je vaak blij met iets heerlijks van chocolade (en dat begrijpen wij wel!). Bij Xenos hebben ze ook hele schattige bakmixen, met grappige namen zoals ‘lulkoek’, ‘deugnietjes en ‘tortelduifjes. Grappig om te geven, voor een heel leuk prijsje. Dat geldt ook voor een kaartje, dit is heel persoonlijk als je er iets liefs op zet! Het is tenslotte de gedachte die telt als je een cadeautje voor haar koopt!

Cadeautje om geluk te wensen

Als je iemand geluk wilt wensen, om welke reden dan ook, dan zit je altijd goed bij geluksmuntjes.nl! Hier hebben ze geluksmuntje voor bijna alle gelegenheden en het is zo’n lief cadeautje om geluk te wensen! Het Lucky Shirt is ook een heel leuk cadeau om iemand geluk te wensen, bijvoorbeeld met een examen, afrijden of andere spannende gebeurtenis. Bekijk hier tips om succes te wensen eindexamen

Cadeautje voor het bruidspaar

Vaak wil het bruidspaar geld als cadeau, maar dat is natuurlijk niet zo leuk om cadeau te geven. Doe er daarom nog een leuk presentje bij, dat maakt het een stuk persoonlijker. Ook hier kun je een hele leuke geluksmunt cadeau geven of kies voor een voor onze andere cadeautips! Kijk hier voor meer huwelijkscadeaus.

Written by mslaros

valentijnscadeaus per post

Valentijnscadeaus per post

romantische verrassingen

Dit zijn romantische verrassingen!