in

Cadeaus waar je euh… je ongemakkelijk door voelt!

ongemakkelijk cadeau

Er is een oud gezegde dat luidt “Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken”. Ik ben het daar helemaal mee eens, maar dat houdt niet in dat cadeaus niet voor pittig ongemakkelijke momenten kan zorgen. Lees mee met deze ongemakkelijke kado momenten!

Wat is het

‘Bedankt voor het… euh…’, ja wat is het cadeau eigenlijk dat je krijgt? Is het een vaas, kun je er uit drinken, is het art? Bij sommige cadeaus weet je het gewoon niet en dat is best lastig!

Drie keer dubbel

Sommige cadeaus zijn populair om te geven; bijvoorbeeld dat setje bij de Kruitvat dat zo leuk was ingepakt. Op zich geen probleem, maar als je ziet dat er nog twee mensen zijn die het al kado hebben gegeven… beetje knullig. Voor de gever en de ontvanger!

Ongepaste cadeaus

Het kan best grappig zijn om een sexueel getint kado te krijgen, maar echt niet altijd! Misschien vind je het geen probleem als je alleen met vrienden bent, maar als jouw oma, je baas of jouw (schoon)ouders er ook bij zijn, dan is de kans groot dat het kado niet meer zo gewaardeerd wordt. Daarbij houdt echt niet iedereen van zulke kado’s; hou daar rekening mee!

Verkeerde verwachtingen

Zie je het al voor je? Jij hebt een leuke sleutelhanger voor je vriendin gekocht en de verkoper doet het in een leuk doosje. Vervolgens verras jij jouw vriendin ermee, die rood aanloopt en je gelijk in je armen vliegt, terwijl ze roept ; ‘Ja, ik wil!!’ Ja, je wilt die sleutelhanger? Blijkbaar dacht zij dat er wat anders in zat en de teleurstelling zal alleen maar heel groot zijn…

Veel te gul

Ok, het is jullie jubileum en jullie hebben een kado’tje voor elkaar gekocht. Jij hebt zijn favoriete game gekocht, omdat je weet dat hij van dat spel houdt. Hij blijkt het cadeau wat serieuzer aangepakt te hebben, door middel van een mooie armband die zeker €300,– gekost moet hebben. Daar sta jij dan met je game…

Sommige momenten zijn gewoon lastig, maar onthoudt goed; het is de gedachte die telt!

sinterklaas snoepgoed

Wie verras jij met Sinterklaas snoepgoed?

cadeau man alles heeft

Wat geef je aan een man die alles al heeft?