in

Cadeaus voor vader en zoon

vader zoon cadeaus

Wil jij je zoon binnenkort verrassen met een leuk en origineel cadeau? Of wil jij jouw vader juist eens verrassen. Geef dan eens iets wat jullie samen kunnen doen; een echt stoer mannendagje!
Wij weten veel cadeautips om vader en zoon mee te verrassen. Ook leuk om jouw vader mee te verrassen als Vaderdagcadeau. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben we de leukste alvast voor je op een rijtje gezet.

Papa van kleine kinderen

  • Iedereen weet dat papa LEGO stiekem heel erg leuk vind en daarom het liefst met jouw LEGO speelt. Verras hem daarom met een eigen LEGO set, natuurlijk wel eentje die je samen met hem kan bouwen. Wat denk jij, houdt jouw vader meer van City of technisch LEGO?
  • Hetzelfde geldt trouwens voor een Nerf of gevecht met waterpistolen! Daar zijn vader nooit te oud voor; verras hem dus met zijn eigen setje! Bekijk het hier .

Vader van tieners

  • Durven jij en jouw vader dit aan? Extreme Tubing is weer eens een ander vaderdag geschenk; met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op.
  • Of zijn je vader en jij meer van het klimmen in het klimbos? Gaaf en nu met korting. Dat maakt het helemaal top, toch? Bekijk het hier.

Op stap met je vader

  • Houden jij en je vader wel van een verzetje? In Roosendaal staat hét Indoor Skydive centrum van Nederland, waar je kunt indoor skydiven. In een windtunnel zweef jij alsof je een echte vrije val maakt. Puur op de kracht van de wind. Dat is nog eens een uitje met paps! Bekijk het hier.
  • Hou je van actie, maar stiekem ook van veiligheid? Dan moeten je echt eens een slipcursus doen. Actie, maar wel voor de veiligheid. Ook fijn om te weten dat je vader het stuur nog goed onder controle heeft. Bekijk het hier.

Kijk hier ook voor Vaderdag cadeaus top 10.

PS. Kijk hier eens voor een cadeau voor 15 jarige zoon!

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

voetbal cadeaus

Voetbal cadeaus

cadeau geslaagd

Cadeau geslaagd eindexamen