vader zoon cadeaus - Cadeaus voor vader en zoon
in

Cadeaus voor vader en zoon

Dat is mooi

Wil jij je zoon binnenkort verrassen met een leuk en origineel cadeau? Geef dan eens iets wat hij samen met zijn vader kan doen voor een echt stoer mannendagje! Wij weten veel cadeautips om vader en zoon mee te verrassen. Ook leuk om jouw vader mee te verrassen als Vaderdagcadeau. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben we de leukste alvast voor je op een rijtje gezet:

Samen LEGO bouwen

Iedereen weet dat papa LEGO stiekem heel erg leuk vind en daarom het liefst met jouw LEGO speelt. Verras hem daarom met een eigen LEGO set, misschien wel eentje die je samen met hem kan bouwen. Wat denk jij, houdt jouw vader meer van City of technisch LEGO?

Kameraadjes Kidshelden Circus

Een leuk uitje met papap; naar het Kameraadjes Kidshelden Circus. In het Kidshelden Circus krijgt het traditionele kindercircus een nieuwe wending, want de artiesten die op het toneel verschijnen zijn kinderfavorieten als Buurman en Buurman, Shaun het Schaap, Bobo het Konijn en veel meer. En deze editie staat de show in het teken van Feyenoord, wat betekent dat Feyenoord-mascotte Coentje ook een rol zal spelen in het spektakel.

Extreme Tubing

Durven jij en jouw vader dit aan? Extreme Tubing is weer eens een ander vaderdag geschenk; met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op.

GPS-Stadsspel

Het GPS-Stadsspel is leuk om met heel de familie te doen! Volg je virtuele personage op de kaart van het spel en werk samen om in anderhalf uur tijd de diverse opdrachten succesvol uit te voeren.

Samen poolen

Even samen relaxen, echt even quality time. Ga lekker poolen met je vader!

Chess for Three – Schaakbord

Chess for Three – Schaakbord is hét nieuwe bordspel dat schaken nog spannender en complexer maakt. Zet jij jouw twee tegenspelers tegelijk schaak? Speel met z’n drieën, bijvoorbeeld met papa en je broer/ zusje en ga de uitdaging aan! Dit schaakbord brengt het traditionele schaken naar een nieuw niveau, gaaf!

Pannenkoeken eten

Pannenkoeken eten met papa, dat is gezellig!! Mama mag toch ook wel mee? Jullie gaan 75 minuten varen over de Nijmeegse, Rotterdamse of Amsterdamse wateren. Kijk uit over het water terwijl je kinderen zich vermaken in de grote ballenbak. Zorg dat je van tevoren niet gegeten hebt, want op het buffet staan versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten?

Ga samen paragliden

Zelf te vliegen is een droom van velen. Dit is jullie kans; ga samen paragliden! Maak samen met een ervaren instructeur een duo-vlucht. Het enige dat u moet doen is een paar passen te lopen tijdens de start en de landing en te genieten van de vrijheid, rust en een uniek uitzicht. Een ervaring voor vader en zoon om nooit te vergeten!

Tuinkabelbaan

Een cool cadeau voor mannen met een ruime tuin die houden van spanning en snelheid, is een kabelbaan voor in de tuin! Je zoon zal het fantastisch vinden om hangend aan een kabelbaan vanuit zijn boomhut naar de tuin te abseilen. De kabelbanen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en ze worden geleverd met alle benodigdheden en instructies, zodat ze snel en eenvoudig bevestigd kunnen worden aan bomen of palen. Wedden dat je met dit cadeau ook bij vaderlief het kind weer naar boven haalt? Samen zullen ze het grootste plezier hebben!

Kraamcadeaus

cadeau gastvrouw 150x150 - 10x cadeau voor de gastvrouw

10x cadeau voor de gastvrouw