in

Dit zijn de leukste cadeaus voor de aanstaande vader!

Cadeaus aanstaande vader

Cadeaus vinden voor mannen kan een uitdaging zijn, laat staan aanstaande vaders. Niet alleen moet het een passend cadeau zijn voor de man, ook moet het passen bij het feit dat hij vader zal worden. Maar wat zijn leuke cadeaus voor de aanstaande vader? Of het nu een grappig, functioneel of schattig cadeau is, wij hebben dé cadeautips voor jou.

Top 10 cadeaus voor de aanstaande vader

Gepersonaliseerd cadeau voor de aanstaande papa

Een gepersonaliseerd cadeau kan een emotioneel cadeau zijn. Tegenwoordig kun je alles personaliseren. Van oordopjes tot M&M’s. Een gepersonaliseerd cadeau maakt een simpel cadeau speciaal. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een knuffel of mok met een foto van de aanstaande vader, moeder of de naam van het aanstaande kindje.
  • Houdt de vader van voetbal? Print de naam van het kindje op de rug.
  • Een truitje voor de vader, en hetzelfde truitje voor de baby.
  • Bekijk hier meer cadeautips voor mannen die voor het eerst vader worden !

Nog even geen vader

Een aanstaande vader, is misschien nog geen vader. Zorg er voor dat hij even ervaart hoe het is om nog geen vader te zijn. Geef hem bijvoorbeeld een bierglas, of een koffiemok met een leuke tekst. Ook kun je denken aan een grappig T-shirt met een leuke tekst.

Survival kit voor aanstaande vaders

Niet zeker of hij helemaal is voorbereid om vader te worden? Een cadeau voor de aanstaande vader is een pakket met benodigdheden voor het worden van een vader. Denk aan:

  • Een boek die uitlegt wat je als nieuwe vader kunt verwachten
  • Een komisch gasmasker voor toekomstige luiers
  • Oordoppen voor betere nachtrust
  • Koffie, heel veel koffie voor de ochtenden en ook de rest van de dag! Bekijk het hier.

Met deze tips van ons, weet je zeker dat je een leuk cadeau voor die aanstaande vader hebt, die niet snel vergeten zal worden.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Bedankje trainer coach

Bedankje trainer coach voor het sportieve seizoen

verlanglijstje2

Het verlanglijstje van Fenne