in , ,

Verras jouw vader met een mooie heren armband

Heren armband van Kaya Sieraden

Sinds ik kinderen heb, is Vaderdag natuurlijk de dag waarop wij ervoor zorgen dat de vader van mijn kinderen eens goed verwend wordt. Zelf doet hij ook zijn best met Moederdag en het is gewoon een lieve vader!

Cadeaus zoals vroeger

Net zoals bij Moederdag zijn de zelfgemaakte cadeaus bij hem ook favoriet, zoals een geverfde toffe peer of een mooi getimmerd sleutelrekje. We hebben hier een hele voorraad met mooie cadeaus van de meiden en dat blijft leuk. Maar ondertussen zijn de knutseljaren op school toch echt voorbij, nu mijn beiden meiden op de middelbare school zitten.

Waar verras je hem mee

Dus was het ook nu weer een zoektocht naar een leuk, maar vooral origineel cadeau. Hun vader drinkt geen bier of wijn, heeft geen favoriet geurtje en lezen is ook niet zijn favoriete bezigheid. Dan vallen er een hoop standaard cadeaus af.
Had ik even mazzel dat Martine ons wees op het sieradenmerk KAYA! Ze hebben heel veel mooie sieraden voor dames, maar ook voor een Vaderdag armband slaag je hier zeker!

kaya3

 

Een mooi armband voor heren

De dames besloten als snel dat hier zeker een gaaf cadeau voor Vaderdag tussen zou zitten. Maar ze hebben zoveel! Denk aan een armband van leer, met kralen, manchetknopen en leuke sleutelhangers. Allemaal met een gravure naar keuze; daar staat Kaya sieraden bekend om. Met zn drieën hebben wij even online geshopt, heerlijk! Het was lastig om een keuze te maken, want we kwamen ook zoveel leuke dingen voor onszelf tegen haha, maar dat is voor later. Gelukkig werden wij het ook eens over het cadeau voor papa; een armband voor heren.

Een mooie schakelarmband

Wij kwamen uiteindelijk uit op een mooie schakelarmband van RVS. Subtiel, eenvoudig en niet te grof. Maar vooral heel mooi en ook symbolisch. Want wij zijn allemaal in schakel in elkaars leven!
Naast het eenvoudig kunnen kiezen van de juiste maat konden we deze ook laten graveren naar eigen inzicht. En dat maakt het cadeau voor Vaderdag toch extra persoonlijk. Wij kozen voor een iets aangepaste versie van onze achternaam die we vaker gebruiken, dat zal voor een grote glimlach zorgen!! Ook hebben wij de eerste letters van onze voornamen gebruikt, maar je bent vrij om in te vullen wat je zelf leuk vindt.

kaya2

Service van Kaya

Het bestellen van de armband ging allemaal prima en na een snelle levering kwam er een mooi doosje binnen met de armband. Het is een mooie stevige armband en het graveren is zeer mooi uitgevoerd. Wij kunnen niet wachten om deze mooie armband op Vaderdag te geven.

Written by Anneloes Ten Brinke

Hey hallo! Ik ben Anneloes ten Brinke, een enthousiaste moeder van twee geweldige, sportieve dochters en een gepassioneerde kinderfysiotherapeut met een schat aan ervaring in sensomotorisch materiaal.
Cadeaus uitkiezen vind ik heerlijk; ik speur zowel online als in fysieke winkels naar dat perfecte, betekenisvolle geschenk. Want zeg nou zelf, is er iets leukers dan iemand verrassen met een doordacht cadeau?

Mijn ervaringen als moeder en mijn professionele achtergrond in kinderfysiotherapie, waarbij ik speelgoed en materialen selecteer die de fijne en grove motoriek stimuleren, neem ik mee in het zorgvuldig uitkiezen van cadeaus. Daarnaast breng ik door mijn dochters' passie voor turnen veel tijd door in turnhallen, waar ik in contact kom met een breed spectrum aan leeftijden en gelegenheden. Van een klein bedankje voor een jurylid tot aan een groots gebaar voor een jubileum of afscheid, elk moment vraagt om een speciaal cadeau. En precies deze ervaringen en inzichten deel ik graag met jullie in mijn blogs. Laten we samen op cadeau-avontuur gaan!

De leukste knutsel cadeaus voor meiden

De leukste cadeaus voor meiden die graag knutselen

Maak kennis met de webshop Trendy Speelgoed

Trendy speelgoed voor kinderen