in ,

LEGO sets voor Vaderdag

Shhtt, papa bouwt

business 3948314 640 - LEGO sets voor Vaderdag

Op zondag 20 juni is het Vaderdag: tijd om papa te verrassen met een cadeautje! Veel vaders halen er stiekem – of minder stiekem – plezier uit om samen met hun kroost met LEGO® te bouwen, maar wist je dat het leukste speelgoedmerk ook sets uitbrengt speciaal voor volwassenen? Voor de liefhebbers van klassieke muziek tot de autofans, er is een LEGO set voor elk type papa.

LEGO voor Autofans

Is jouw papa gek op auto’s, droomt hij ‘s nachts over het circuit van Zandvoort? Met LEGO bouwt hij geduldig aan zijn eigen miniatuur LEGO Lamborghini, Land Rover of Aston Martin. De LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” bevat alle authentieke details, inclusief V8 motor, en doet de schoonheid van Ferrari alle eer aan. Het resultaat is een prachtig race-icoon van 13 op 48 cm waarmee papa kan uitpakken bij al zijn vrienden. Vra-vra-vroeeemm! Rij voorzichtig!

LEGO voor Film en tv fans

Vader staat altijd paraat wanneer er zich monsters onder het bed verschuilen, but if there’s something strange in your neigborhood, who you gonna call? Ghostbusters! Maak kennis met de coolste spookmobiel ter wereld: de LEGO Ghost Busters™ ECTO-1. De spokenvangers maken zich klaar, de sirenes loeien, en papa amuseert zich urenlang met het bouwen van deze 2352-delige wagen. Met de draaibare schuttersstoel vangt hij zelfs spoken terwijl de Ghostbusters ECTO-1 door de straten scheurt!

LEGO voor Muziek fans

Weet jouw vader alles af van notenleer en geniet hij ervan om rustig naar muziek te luisteren? De LEGO Vleugelpiano is een verbluffende symfonie in bouwprecisie: het toetsenbord bestaat uit 25 toetsen, elk verbonden met een eigen hamertje. Door middel van een ingebouwd motortje en een app, speelt de piano zelf nummers mee met je smartphone. De magnifieke LEGO Vleugelpiano is een echte must have voor papa-muziekliefhebbers en staat beeldig in elke woonkamer. Dat is een staande ovatie waard!

Andere LEGO cadeau ideeën

Nog meer inspiratie nodig? Wat dacht je van de LEGO Sesamstraat, portretten van de Beatles of een gigantische boomhut in LEGO? Je ontdekt alle LEGO sets voor volwassenen op lego.com! Of je papa nu gepassioneerd is door oude films en series, in de tuin werken of aan auto’s sleutelen: LEGO heeft een bouwset die perfect bij hem past. Ideaal om te ontspannen na een drukke werkdag of in het weekend. Shhtt, even stil nu: papa bouwt!

 

 

 

 

 

Cadeau voor 21 jarige

BABY born 30 jaar 150x150 - BABY born is jarig!

BABY born is jarig!