in

Afscheidscadeau voor stage; 10 tips om jouw stagiair te bedanken!

Afscheidscadeau stage

Op zoek naar afscheidscadeau voor jouw stagiair? Gewoon om jouw begeleider, de collega’s of de afdeling te bedanken. Want laten we eerlijk zijn; stage lopen, meestal is het een verplichting waar je als scholier of student niet echt op zit te wachten. Onterecht vinden wij, want een stage periode kan heel erg leuk en natuurlijk vooral leerzaam zijn! Heb je een leuke stage gehad, dan is het natuurlijk ook leuk om jouw stagebegeleider te bedanken met een afscheidscadeau. Wij geven je wat cadeautips voor een leuk afscheidscadeau stage!

Cadeau stagebegeleider

Je bent op zoek naar een afscheidscadeau voor jouw begeleider. Voordat je het afscheidscadeau voor jouw stage gaat kopen moet je goed bedenken dat andere collega stagiairs misschien ook een cadeautje zullen kopen voor je stagebegeleider.  Het is natuurlijk niet leuk als hij of zij een cadeau krijgt die ze al van een andere stagiair gekregen heeft. Aan de andere kant kan het ook juist weer leuk zijn om met meerdere mensen een afscheidscadeau te kopen, dan heb je meestal wat meer budget. Overleg het gewoon even, dat is meestal het meest makkelijk. Of zorg dat je een super origineel en persoonlijk cadeau hebt!

Ook leuk; een Greetz ballon!

Cadeautje voor de afdeling

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een afscheidscadeau voor de hele afdeling te kopen; wat natuurlijk veel leuker is! Wordt er graag gesnoept op de afdeling, verras ze dan met een snoeppot met logo of grappige tekst. Iets voor aan de muur is ook leuk; een mooi canvas met een foto of een mooie quote. Ook leuk is om een cadeau te geven die betrekking heeft op de werkzaamheden die je verricht hebt tijdens je stageperiode.

Bedankje stage

Je kunt natuurlijk ook zelf afscheidskadootjes maken voor afscheidscadeau stage; dit zijn wat voorbeelden;

  • Maak of koop een leuke kaart met een leuke tekst. Dit hoeft helemaal niet uitgebreid te zijn, het is de gedachte die telt als cadeau.
  • Wordt er op de afdeling veel muziek geluisterd en zijn misschien liedjes die jullie graag samen luisterden of meezongen? Maak een speciale afspeellijst op Spotify!
  • Luisteren jullie Q Mucic? Meldt je aan voor Het Slimste Bedrijf van Nederland ; gewoon als afscheidscadeau!
  • Bij een afscheidskado gaat het vaak niet om de geldwaarde van het cadeau, maar om de moeite die iemand er voor gedaan heeft. Daarmee laat jij echt zien dat jij naar je zin hebt gehad op je stage. Het is echt heel attent om een cadeau aan jouw stagebegeleider te geven.

Afscheidscadeau stage in de zorg

Zit jouw stage in de zorg er op? Dan vind je het vast fijn om een afscheidscadeau stagebegeleider te geven en ook een leuke verrassing voor alle collega’s van de afdeling.

  • Met jouw stagebegeleider heb je veel contact gehad en hij of zij heeft jouw persoonlijk begeleid. Een bedankje is dus zeker op zijn plaats. Dit hoeft echt niet heel groot of duur te zijn; als het maar uit het hart komt!
  • Op deze pagina geven wij vele cadeau suggesties; hopelijk zit er iets bij wat bij jouw begeleider past. Welk cadeau je ook geef, doe er in ieder geval een persoonlijk kaartje bij. Hier kun je bijvoorbeeld op schrijven wat je het leukste vond aan de stage of waar ze jou het meeste mee heeft geholpen.
  • Als je stage hebt gelopen in de zorg, dan heb je vast vaak met veel mensen gewerkt. Deze hoef je niet allemaal persoonlijk een presentje te geven. Met iets voor de afdeling maak je ze net zo blij! Dit geldt trouwens ook voor een cadeau voor een stagebegeleider in het onderwijs.

Cadeau met een teamfoto

Als je jouw stagebegeleider geen afscheidscadeau wilt geven wat hij of zij al vaak heeft gehad; koop dan iets persoonlijks! Het leukste is natuurlijk dat het cadeau wat jij gekocht hebt ook goed bij je stagebegeleider past. Denk aan gepersonaliseerde cadeaus zoals een telefoonhoesje met het logo van het bedrijf of lekkere doos Merci met een foto van het team of het logo van het bedrijf. Heb je geen foto van het team, maar dan snel even een gekke selfie met het team, bijvoorbeeld tijdens de lunch. Sowieso is het leuk om een gekke foto als herinnering te hebben.
Worden er vaker foto’s gemaakt; maak dan een leuke foto collage; zeker weten dat die een mooi plekje op kantoor krijgt!

 

Trakteren als afscheidskado

Trakteren stage; want dat is in ieder geval een traditie op de laatste werkdag; trakteren op het werk! Dat kan op een lekkere taart, cupcakes of een lekkere cake. Tip; ook leuk als cadeau voor verpleegafdeling!

  • Op sommige kantoren is het een traditie om de lunch te verzorgen op het werk, tijdens de laatste werkdag. Leuk om te zien wat voor persoonlijks iemand van de lunch maakt.
  • Een eigen taart maken is natuurlijk ook altijd lekker.
  • Heb je niet zoveel vertrouwen in jouw bakkunsten; bestel dan een taart. Extra leuk als je deze grappig maakt, bijvoorbeeld met een tekst als ‘van de leukste stagiaire ooit’ of iets dergelijks.

Ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor jouw stagiair, neem dan een kijkje bij deze afscheidscadeaus voor stagiaires.

Alle bedankjes voor de stagebegeleider

Op zoek naar afscheidscadeau stage hbo?

Snoeppot bedrukken
yoursurprise.nl (€15,95)
merci Finest Selection met foto
yoursurprise.nl (€29,95)

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

De mooiste babydekens

klein cadeautje kind

Kleine cadeautjes voor kinderen