in

De leukste buiten cadeaus

buiten cadeaus

De dagen worden weer langer en warmer dus tijd om weer naar buiten te gaan. De tuin opknappen, genieten van de zon en gezelligheid met vrienden dat kan allemaal met deze leuke cadeaus. Dus wacht niet langer en koop die leuke cadeaus zodat je er helemaal klaar voor bent als de temperaturen echt oplopen.

Pot met licht

Het leuke aan het voorjaar is dat je weer lekker in de tuin kunt werken en het een gelukzalend gevoel geeft als je tuin er weer prachtig bij staat. Extra leuk zijn deze potten met led verlichting zodat je ook nog van je tuin kunt genieten als het donker is. De pot heeft een fijne prijs dus daar kun je er wel een paar van neerzetten. Ook leuk om cadeau te geven met bijvoorbeeld viooltjes erin.

Er warmpjes bij zitten

Ook al is het overdag lekker warm, ’s avonds koelt het in ons kikkerlandje toch wel snel af daarom is het leuk om deze vuurschaal cadeau te geven zodat je toch nog lekker buiten kunt zitten. Met wat hout zorgt het voor een gezellige sfeer en voordat je het weet is het al middernacht. Echt een vaderdag cadeau idee.

Beschermengel?

De één vindt ze verschrikkelijk en de ander is er dol op; tuinkabouters. Deze tuinkabouter is wel heel bijzonder, want dit is een zombie tuinkabouter. Door zijn enge verschijning schrikt hij mensen af dus het is de bedoeling dat hij onvoorziene gasten buiten laat staan. Hopelijk werkt het.

Welke bak is van mij?

Heb je dat ook als je je vuilcontainer buiten hebt gezet en ’s middags weer wilt binnenhalen je moet zoeken welke van jou is? Dat is vanaf nu verleden tijd, want met deze leuke stickers zie je direct welke bak van jou is. En het ziet er een stuk vrolijker uit als hij in je voortuin staat. Je kunt de sticker ook gebruiken voor op een deur of wand.

Picknick

Met dit opvallende kleed val je goed op, op het festivalterrein of in het park. Het picknickkleed is makkelijk mee te nemen, want hij is opvouwbaar tot tas. Nodig al je vrienden uit en ga gezellig de natuur in of geef het kleed cadeau en zorg dat je wordt uitgenodigd.

 

cadeau eerste date

Een cadeau meenemen op je eerste date?

cadeau wereldreiziger

Cadeau wereldreiziger; dit geef je mee in de koffer!