in

De beste cadeaus voor geslaagde eindexamenkandidaten

cadeau geslaagd

Is er iemand in je omgeving geslaagd, afgestudeerd of heeft diegene een diploma gehaald? Dan ben jij op zoek naar een cadeau voor het eindexamen! Feliciteer die knappe studiebol met een persoonlijk cadeau. Na als dat bikkelen heeft hij of zij dat zeker verdiend. Tijd om het te vieren!

Onze eindexamen cadeau tips

  • Cadeautip voor deze mijlpaal: laat een prachtige pen graveren met naam
  • Champagne met een gepersonaliseerde fles
  • Gepersonaliseerde Champagne glazen; ook prima te gebruiken voor limonade met bubbels!
  • Celebrations fles met chocolade
  • Het klinkt misschien saai, maar een cadeaubon is eigenlijk altijd welkom!

Voor je het weet is het zover en krijgen de kandidaten de uitslag van de examens te horen! Spannend voor de leerlingen die het examen hebben afgelegd. Als ze zijn geslaagd geven ze meestal een feestje, maar een feestje is geen feestje zonder cadeaus. In dit geval examencadeaus. Leuke gadgets met daarop bijvoorbeeld geslaagd! Wij hebben een aantal leuke producten gevonden die wij zullen uitlichten. De cadeaus zijn zowel voor jongens als meisjes.

Een onvergetelijk cadeau

Jouw examen, en dan vooral het slagen hiervoor; is natuurlijk onvergetelijk! Daar hoort ook een onvergetelijk cadeau bij, niet? Verras iemand met een onvergelijkelijk cadeau; een slipcursus, bungy jumpen, racen… iets wat je normaal niet zou doen.

Mooi sieraad

Ook iets heel bijzonder en persoonlijks; een mooi sieraad! Een mooie ketting die zij bij de diploma uitreiking kan dragen of een mooie ring. Een mooi setje met oorbellen en een ketting natuurlijk ook.

Weekendje weg

Samen een weekendje weg, met jouw vader, moeder of misschien zelfs allebei! Naar een mooie stad waar je misschien nog nooit bent geweest of juist een stad waar jullie heel graag komen. Hier kun je herinneringen maken die voor altijd blijven. Als dit boven het budget is, kijk dan eens of je een mooie deal kunt scoren bij Vakantieveilingen of Groupon. Dit geldt trouwens ook voor een avondje uit; uit eten of naar het theater. En dit is natuurlijk ook super om kado te geven.

Helaas, gezakt!

Wanneer de persoon niet geslaagd is, kan je altijd als troost het leuke kaartje met hier op ‘ook al ben je gezakt, voor mij ben je altijd geslaagd’ geven. Een ander origineel en uniek cadeautje is een fles wijn dat gepersonaliseerd is met je eigen foto.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

vader zoon cadeaus

Cadeaus voor vader en zoon

boys 2769553 640

Buitenspellen voor kinderen